DOŠAO NA GRANICU I REKAO DA NEMA NIŠTA DA PRIJAVI: Carinici tražili da otvori KAMION, a onda su ZATEKLI... (FOTO)
Kamion, Foto: Carina info

DOLIJAO

DOŠAO NA GRANICU I REKAO DA NEMA NIŠTA DA PRIJAVI: Carinici tražili da otvori KAMION, a onda su ZATEKLI... (FOTO)

Iako je na pitanje da li ima nešto da prijavi, vozač odgovorio odrično, carinici su se ipak odlučili za detaljnu kontrolu

Objavljeno:

Carinici su 18. oktobra 2023. godine na graničnom prelazu Vatin, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko 80.000 cigareta, skrivenih u fabričkim šupljinama kabine jednog kamiona za šlepovanje vozila.

Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje na red za kontrolu pristigao kamion domaće registracije, za čijim je volanom bio 40-godišnji muškarac.

Iako je na pitanje da li ima nešto da prijavi, vozač odgovorio odrično, carinici su se ipak odlučili za detaljnu kontrolu.

1 / 4 Foto: Carina info

Tada su u šupljinama krova i zadnjoj stranici kabine, iza vozačkog i suvozačkog sedišta, otkrivene zbijeno napakovane paklice cigareta.

Kada je krijumčareni sadržaj izvađen, utvrđeno je da se radi o oko 4.000 paklica cigareta ''Chesterfield'', sa akciznim markicama Severne Makedonije.

Carina
foto: Carina info

Krijumčarene cigarete, čija je vrednost procenjena na oko 8.800 evra, zajedno sa vozilom i vozačem, preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Bonus video:

05:22

EVO ŠTA JE SVE CARINA ZAPLENILA U PROTEKLOJ GODINI! Slobodan Tomić iz Uprave carina: Nalazili smo narkotike u PELENAMA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.