SLOBODAN UBIO ŽENU BEJZBOL PALICOM PRED DETETOM: Srbin iz Las Vegasa osuđen na doživotnu kaznu zatvora
Slobodan Miljuš i Zvjezdana Bencun, Foto: Printscreen

ZLOČINAC

SLOBODAN UBIO ŽENU BEJZBOL PALICOM PRED DETETOM: Srbin iz Las Vegasa osuđen na doživotnu kaznu zatvora

Slobodan Miljuš koji je ubio svoju suprugu bejzbol palicom osuđen je na doživotnu kaznu zatvora

Objavljeno:

Slobodan Miljuš (41), Srbin iz Like, nastanjen u Las Vegasu, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge Zvjezdane Bencun (31), poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Reč je o svirepom ubistvu bejzbol palicom koje se desilo pre četiri godine.

U sudskim spisima Okružnom suda Klark Kauntija stoji da je Slobodan Miljuš, 41 osuđen nakon što je postigao dogovor o priznanju krivice sa tužiocima o optužbi za ubistvo, a sve kako bi izbegao suđenje u septembru.

Ubistvo je otkrio njihov tada 13-godišnji sin koji je ušao u stan nakon zločina i zatekao krvavu majku i oca kako leži pored nje u krevetu. Otac mu je onda navodno dao 20 dolara i rekao mu da ide. Tinejdžer je otrčao do najbliže benzinske pumpe i odmah pozvao pomoć.

Slobodan Miljuš
foto: Printscreen / Facebook

Kako su tada preneli mediji, Miljuš je sačekao da dečaci odu u školu, a potom je otišao u prodavnicu po - bejzbol palicu, kuhinjski nož i samoljepljivu traku! U drugoj radnji kupio je votku i energetsko piće.

Posle nekoliko čaša, ušao je u spavaću sobu i tri puta udario suprugu po glavi dok je ležala na krevetu. Kazao je da je hteo i sebe da ubije, ali da to ipak nije sproveo u delo - navodno su rekli detektivi.

Miljuš u razgovoru s novinarima nije pokazivao kajanje. Kazao je da "nije sretan zbog toga što se dogodilo", ali "šta je tu je". Ispričao je da je ubio Zvjezdanu jer ga je navodno lagala i iz osvete njenom ocu.

- Od prvog trenutka kada sam uzeo palicu, znao sam da ću je ubiti. Lagala je stalno, o svemu. Lagala je da mnogo radi. Nikada nije bila kod kuće. Ovo je sve i osveta njenom ocu. Kada bude sve ovo čuo, znaće dobro na šta mislim i šta je uradio - ispričao je Miljuš.

Inače, motiv ubistva je verovatno bio krah bračne zajednice jer su njih dvoje bili u procesu razvoda nakon 13 godina braka.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.