VELIKA AKCIJA MUP-A: Pronađeno 157 ilegalnih MIGRANATA, municija i DROGA!
Foto: MUP

SUZBIJANJE IREGULARNIH MIGRACIJA

VELIKA AKCIJA MUP-A: Pronađeno 157 ilegalnih MIGRANATA, municija i DROGA!

Policija nastavlja akcije i na području Sombora i Pirota

Objavljeno:

Pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković izjavio je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju sa izvršenjem zadataka na suzbijanju iregularnih migracija svim raspoloživim sredstvima i da su danas pretragom terena pronađena 157 iregularna migranta na području Subotice i Kikinde.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su 157 iregularna migranta, 289 komada municije različitog kalibra, delove uniforme, kao i određenu količinu narkotičkih sredstava i lekova“, izjavio je Luković i dodao da se upravo nalaze na jednom od ileganih kampova, u blizini Subotice, odakle se iregularni migranti prevode i prevoze u zapadne zemlje.

1 / 8 Foto: MUP

U ovoj akciji policija je izvršila i kontrolu 43 objekta u kojima se pružaju usluge smeštaja iregularnim migrantima.

Takođe, pronađeno je i osam pasoša turskih državljana“, naveo je Luković i još jednom ponovio da MUP ima snage, volje i želje da nastavi sa intenzivnijim radom na suzbijanju iregularnih migracija, kako bi se stanovništvo osećalo bezbedno i sigurno.

Policija nastavlja akcije i na području Sombora i Pirota.

Bonus video:

01:56

EVROPA SE SAMOUNIŠTAVA, MIGRANTI NEMAJU OSEĆAJ PROSTORA NI SVOJINE!Dr Nadoveza: Dragoš Kalajić upozoravao, niko ga nije slušao!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.