MARIJA JE DONIRALA BUBREG DEČKU MILOŠU: Otišao na VMA, a onda su shvatili da je stvar ozbiljna
Foto: Printscreen/Prva TV

DRAMA

MARIJA JE DONIRALA BUBREG DEČKU MILOŠU: Otišao na VMA, a onda su shvatili da je stvar ozbiljna

Iako Marijin dečko nije odmah pristao da upravo ona bude njegov donor, ipak su se 22. oktobra odlučili da odu u Tursku

Objavljeno: 14:06h

Devojka po imenu Marija koja je donirala bubreg Milošu, navela je da je operacija prošla dobro i da je prethodnih dana otpuštena iz bolnice u Turskoj gde je transplatacija urađena. Dane provodi uz svog dečka sa kojim je dve godine u vezi.

"Naša ljubav je jedinstvena i retko ko doživi nešto tako snažno u životu“, reči su Miloša kojem je devojka Marija donirala bubreg.

Miloš je pre par meseci otišao na VMA, pošto mu je trombozirala fistula na ruci i tom prilikom mu je ugrađen kateter, a kako kaže Marija tada je shvatila da je stvar postala veoma ozbiljna.

1 / 3 Foto: Lajkovac na dlanu

"Znam ceo tok Miloševe bolesti i to je veoma stresno. Teško je gledati kako neko koga volite ima bolove, pati i sutra može da se ne probudi zbog svega toga“, rekla je ona.

Iako Marijin dečko nije odmah pristao da upravo ona bude njegov donor, ipak su se 22. oktobra odlučili da odu u Tursku na preglede podudarnosti i kako kaže, taj period joj je bio najstrašniji.

"Najviše sam se plašila da li će rezultati podudarnosti biti pozitivni, jer smo ipak različita krvna grupa. Najemotivniji trenutak je bio kada su nam sopštili da mogu da budem donor“, rekla je Marija.

Bonus video: PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

02:17

PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.