SMRSKALA SINU GLAVU SEKIROM, POZVALA POLICIJU I IZGOVORILA JEZIVE REČI! Deset godina od krvavog zločina u SUBOTICI
Policija, Foto: Dragan Kadić

nezapamćen zločin

SMRSKALA SINU GLAVU SEKIROM, POZVALA POLICIJU I IZGOVORILA JEZIVE REČI! Deset godina od krvavog zločina u SUBOTICI

Danica Tot Kiralj (67) iz Subotice ubila sina Sergeja Tota Kiralja (42), a zatim pozvala policajce i rekla im: 'Ubila sam rođenog sina'

Objavljeno:

Danica Tot Kiralj (67) iz Subotice uhapšena je 2013. godine zbog sumnje da je ubila sina Sergeja Tota Kiralja (42) s nekoliko udaraca sekirom po glavi. Ubistvo se dogodilo iste godine oko 12 sati u Ulici Brace Milašina 109, u kući u kojoj su živeli majka i sin.

"Sergej je godinama maltretirao majku, a kad je, kao i obično, u nedelju došao kući pijan, Danica se posvađala s njim. Posle te svađe Sergej je legao i zaspao, a Danica je uzela sekiru i nekoliko puta ga udarila po glavi i gotovo je smrskala! Videvši šta je uradila, pozvala je policiju i hitnu pomoć, a zatim je obavestila ćerku, koja je udata i ne živi s njima. Otvorila je kapiju, mirno sačekala policiju i rekla im: 'Ubila sam rođenog sina'", pričao je te 2013. godine izvor Kurira.

Policija
Policijafoto: Nenad Kostić

Stalno bio pijan

Sergej je godinama konstantno ispijao velike količine alkohola. Jedno vreme je bio i na lečenju na psihijatriji, ali izgleda da nije odustao od pijanstva. "Danici je muž, koji je bio ugledni direktor u Subotici, umro pre pet godina. Ona je isto tako celog života radila, a sad je u penziji. Medutim, Sergej im je stalno pravio probleme. Ženio se dva puta i obe žene su ga ostavile zbog pijanstva", dodao je tada izvor.

Daničini problemi sa sinom postali su gotovo nepodnošljivi nakon smrti njenog muža. Sergej je radio u 'Železnicama Srbije' kao kontrolor kočnica na vozovima, ali je dobio otkaz, pošto više nisu hteli da mu tolerišu svakodnevno pijanstvo. Više puta je i navodno sekao vene.

"Sergej je nekoliko puta pokušao sebi da iseče vene, a Dara je sve to trpela... Nije htela da ga prijavljuje policiji, a ni nama komšijama nije želela mnogo da priča o paklu kroz koji prolazi, iako smo svi znali kakav joj je sin. Bolje jadna da je pričala nego što je ovo uradila", kazao je tad komšija D. F.

Bonus video:

00:57

KOLIKO JE BITNA I ODGOVORNA ULOGA FORENZIČARA? Ristić nema dilemu: Ne postoji savršen zločin, već samo loše odrađena istraga!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.