OVO JE DRUGA ŽENA KLANA BELIVUKA: Zgodna plavuša IZAZOVNO se obukla za suđenje, a onda se SMEJALA ovome, gledajte
Tanja Miljković, Foto: Kurir

mafija

OVO JE DRUGA ŽENA KLANA BELIVUKA: Zgodna plavuša IZAZOVNO se obukla za suđenje, a onda se SMEJALA ovome, gledajte

Na suđenju klanu Belivuk-Miljković pojavila se Tanja Miljković i zaintrigirala javnost

Objavljeno:

Suđenje članovima klana Belivuk-Miljković i dalje traje u Specijalnom sudu, za 14. decembar je najavljeno svedočenje devojaka koje su bile u bašti restorana gde je mučen muškarac I.S, a supruga Marka Miljkovića, Tanja Miljković, se u aprilu ove godine pojavila u sudnici kada je svojim ponašanjem izazvala veliku pažnju javnosti. Kako su ranije pisali mediji, ona je bila u vezi sa Lazarom Vukićevićem, jednom od žrtava klana, a nakon toga je privedena zbog sumnje da je prala novac, piše "Blic".

U toku aprila je u dva navrata bila na suđenju svom suprugu u Specijalnom sudu kada se smejala tokom svedočenja svedoka saradnika Nikole Spasojevića, kuma njenog supruga Marka Miljkovića. Spasojević je tada opisivao ubistva u kojima je navodno učestvovao.

Tanja Miljković je u prošlosti bila u vezi sa Lazarom Vukićevićem koji je završio u "kući strave" u Ritopeku u kojoj je, kako se sumnja, izvršen najveći broj ubistava. Milorad Vukićević, otac ubijenog Lazara, je na suđenju klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića rekao da misli da je motiv ubistva njegovog sina bila ljubomora.

Tanja Miljković
Tanja Miljkovićfoto: Kurir

On smatra da je Marko bio ljubomoran što je njegova današnja supruga bila u vezi sa Vukićevićem. Dok je Lazar bio u zatvoru, slavio je rođendan, a ona mu je slala ljubavne poruke na radiju i imala je tetovažu an ramenu na kojoj je pisalo "Lazar" i bilo je nacrtano srce.

Tanja se udala za Marka Miljkovića 2015. godine i imaju dvoje dece. Početkom decembra 2022. godine joj je pretresena kuća na Zvezdari i izvedena je u braon bundi sa naočarama, maskom i kapom.

Lisice su joj stavljene po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa SBPOK-om, a zajedno sa njom su tada uhapšene i supruga Veljka Belivuka i tašta, kao i supruga Filipa Ivanovskog za kojeg se sumnja da je pripadnik ovog klana. Kako se sumnja, one su na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kupovina stana

Marko Miljković je, prema dokumentima Tužilaštva za organizovani kriminal, davao svoj novac supruzi Tanji koja ga je deponovala u banku, a onda time plaćala kupljene nepokretnosti. Miljkovići su za jedan stan dali 99.163 evra nakon čega je Marko uhapšen, dok je prava cena ovog stana bila 148.855 evra.

00:26

Miljkovićeva žena prvi put na suđenju

Susret u sudnici

Tanja Miljković je prvi put na ročištu bila 24. aprila ove godine, bila je obučena u roze i tada je bilo svedočenje svedoka saradnika Nikole Spasojevića. U sud je došla u pratnji advokata, pozdravila je Marka Budimira, jednog od najbližeg saradnika njenog muža.

U sudnici je slala poljupce svom suprugu koji joj je uzvratio, dok se Belivuk smejao dok je ovo posmatrao. Smejala se kad god je čula poznato ime u sudnici, naročito kada je svedok saradnik Nikola Spasojević opisivao ubistva u kojima je navodno učestvovao.

Bonus video:

01:51

SUĐENJE BELIVUKU NASTAVLJA SE U ČETVRTAK Novinar Kurir TV izneo detalje: Njegova sestra je rekla da NE ZNA NI KO JE BELIVUK!

(Espreso/ Blic/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.