OVO JE KUĆA U KOJOJ JE MAJKA NAVODNO ZAPALILA SINA: Komšije iz Srpske Crnje otkrile POTRESNE DETALJE (FOTO)
Foto: Srpska Crnja

UŽAS

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE MAJKA NAVODNO ZAPALILA SINA: Komšije iz Srpske Crnje otkrile POTRESNE DETALJE (FOTO)

Iz izvora u policiji se saznaje da je uviđaj na mestu tragedije i dalje u toku

Objavljeno:

Meštani Srpske Crnje šokirani su incidentom kao iz horor filmova koji je zadesio njihovo mirno mesto a klupko oko rešavanja slučaja se sve više zapetljava zato što, kako se nezvanično saznaje, majka S. M. (44) koja je navodno polila benzinom i zapalila sina A.T. (26) tvrdi da se on sam zapalio.

Iz izvora u policiji se saznaje da je uviđaj na mestu tragedije i dalje u toku te da je istragu preuzelo Više javno tužilaštvo iz Zrenjanina.

- Dobili smo dojavu oko 19.50 časova da se dogodila nesreća u porodičnoj kući u ulici Kralja Aleksandra i kada je patrola izašla na lice mesta zatekli su ispred kuće S.M. i njenog emotivnog partnera sa kojim živi Š.LJ. (58) kako viču da se A.T. zapalio. Odmah je obaveštena Hitna pomoć koja je povređenog prevezla u zrenjaninsku bolnicu gde su mu konstatovane opekotine na oko 40 odsto tela opasne po život te je prebačen na Odeljenje plastične hirurgije u novosadski Klinički centar - priča izvor upoznat sa detaljima istrage koja je još u toku.

Srpska Crnja
foto: Srpska Crnja

Uključilo se zrenjaninsko tužilaštvo, istraga u toku

Kako kaže, o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu po čijem nalogu je pokrenuta istraga i uviđaj je i dalje u toku.

- Trenutno se ne može tvrditi da je majka polila sina i zapalila ga mada postoje indicije da je to zaista uradila. Istraga će pokazati pravu istinu koja će se saznati najverovatnije ukoliko S.M. prizna zločin ili kada oštećeni A.T. bude mogao da priča zato što policija zbog njegovog stanja nije mogla da uzme od njega izjavu - objašnjava izvor.

Majka u kućnom zatvoru zbog nanošenja teških telesnih povreda

Naime, S.M. izdržava kaznu kućnog zatvora bez elektronskog nadzora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda a meštani i komšije nemaju ni jednu lepu reč za nju dok za njenog sina imaju samo reči hvale.

Srpska Crnja
foto: Srpska Crnja

- S. M. je notorna alkoholičarka kao i njen emotivni partner i uvek je pravila neke gluposti. Nanela je teške telesne povrede i dobila kućni zatvor. Sada je izgleda zapalila sina. Pa šta još treba da se desi da ona završi u pravom zatvoru - pitaju se njihove komšije.

Dodaju da je A.T. dobar, vredan i skromni mladić koji je živeo od nadnice i pomagao braću i sestre, njih ukupno osmoro dece koje je S.M. napustila.

- Eto kakva je to majka. Ako sada ne završi u zatvoru, stvarno ne znamo šta će biti i šta još može da uradi. A njen sin... Pa kao i svaki sin. Voli majku, vezan je za nju bez obzira na sve i eto otišao joj je u posetu a tako završio - pričaju komšije.

Bonus video: Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.