OVAKO DANAS ŽIVI ŽENA UBIJENOG ŠKALJARCA! Lepa Vasilila trudna i sa ćerkicom svedočila LIKVIDACIJI SVOG MUŽA (FOTO)
Vasilisa Nurković, Foto: Instagram/vasiilisa_

zanosna crnogorka

OVAKO DANAS ŽIVI ŽENA UBIJENOG ŠKALJARCA! Lepa Vasilila trudna i sa ćerkicom svedočila LIKVIDACIJI SVOG MUŽA (FOTO)

Žena ubijenog Žijada Nurkovića danas je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore

Objavljeno:

Vasilisa Nurković je supruga brutalno ubijenog Zijada Nurkovića, pripadnika škaljarskog klana i kuma pokojnog Alana Kožara, koga je nepoznati egzekutor ubio u aprilu 2019. pred njom u Malagi u Španiji.

Kako je "Blic" ranije pisao, nepoznati egzekutor 19. aprila 2019. godine prišao je automobilu u kom je za volanom bio Zijad Nurković, i ispalio kišu metaka na njega dok je na suvozačevom mestu bila upravo trudna Vasilisa Nurković, ali i njihova ćerka (2) koja je bila na zadnjem sedištu. Trudna supruga i ćerka prošle su bez povreda, a napadač do danas nije pronađen.

Vasilisa Nurković
Vasilisa Nurkovićfoto: Instagram/vasiilisa_

Od tog dana, pa sve do danas Vasilisa obeleži svaku godišnjicu njegove smrti i često objavi na svom Instagram profilu njihove zajedničke fotografije uz tekstove posvećene Zijadu.

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram, sa više od 80.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama dve devojčice.

Prema objavama na društvenim mrežama, Vasilisa se za Zijada udala 2017. godine i sa njim ima dve ćerke.

Na njenom Instagram profilu vidi se da ona sada vodi raskošan i luksuzan život, te neretko objavljuje slike sa ekskluzivnih destinacija.

1 / 3 Foto: Instagram/vasiilisa_

Podsetimo, Vasilisa, njen suprug i njihova dvogodišnja ćerka, turistički su bili u poseti jednom španskom mestu u blizini Malage, kada je nepoznata osoba pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu.

Vasilisa i Zijad
Vasilisa i Zijadfoto: Instagram/vasiilisa_

Zijad Nurković je sa teškim povredama glave prebačen u bolnicu, međutim, ubrzo je preminuo. Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji mu je bio i kum.

Bonus video:

00:18

SAHRANJEN ŠKALJARAC VLAOVIĆ UBIJEN NA PAGU: U grobnicu na Novom bežanijskom groblju ispraćen crvenim cvetovima

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.