NASTAVLJA SE SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ: Prošlo ročište odloženo
Foto: Stefan Stojanović

javljeno je

NASTAVLJA SE SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ: Prošlo ročište odloženo

Prošlo ročište koje je bilo u novembru je odloženo pošto se u sudu nije pojavio njen branilac, advokat Vladimir Đukanović

Objavljeno:

Pred Specijalnim sudom u Beogradu za danas je zakazano suđenje bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u Srbije Dijani Hrkalović, na kome bi trebalo da svedoče tri svedoka.

Naime, prošlo ročište koje je bilo u novembru je odloženo pošto se u sudu nije pojavio njen branilac, advokat Vladimir Đukanović.

On je kako smo tada izveštavali dan pre zakazanog suđenje poslao mejl na kome je naveo razlog zbog kog je sprečen da prisustvuje ročištu.

Osim Dijane Hrkalović, koja se tereti za trgovinu uticajem, za zloupotrebu položaja optuženi su nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Dejan Milenković, kao i Milorad Šušnjić, nekadašnji načelnik Policijske uprave Novi Sad.

Na prethodnom ročištu, podsetimo, koje je odloženo, sudsko veće je navelo da su od tri svedoka koja su bila planirana za taj termin odazvala dva.

Njima je tada saopšteno da dođu danas kako bi svedočili.

Bonus video: Vladimir Đukanović, advokat Dijane Hrkalović dao izjavu nakon završetka današnjeg suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu

02:52

Vladimir Đukanović, advokat Dijane Hrkalović dao izjavu nakon završetka današnjeg suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu.

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.