VATROGASCI U BEOGRADU IMALI TEŠKU NOĆ: Nakon požara u Knez Mihailovoj, imali još jednu intervenciju u centru
Požar u Knez Mihailovoj, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

goreli poslovni objekat i stan

VATROGASCI U BEOGRADU IMALI TEŠKU NOĆ: Nakon požara u Knez Mihailovoj, imali još jednu intervenciju u centru

Nakon požara u Knez Mihailovoj, došlo je do požara u Skender begovoj ulici

Objavljeno:

Tokom noći još jedna intervencija vatrogasaca u Skender begovoj ulici u Beogradu gde je gasilo požar 11 vatrogasaca sa tri vozila. Preventivno je izuvršena evakuacija stanara i ugašena vatra koja je izbila u kuhinji stana. Povređenih nije bilo.

U Beogradu je sinoć oko 19 časova izbio požar u centru grada gde je 21 vatrogasac gasio vatru sa šest vozila. Tokom noći požar i u Skender begovoj ulici.

Pomoćnik načelnika Uprave vatrogasno-spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Davor Vidović rekao je za RTS da je noć bila teška jer su imali nekoliko ozbiljnih intervencija, ali ni taj broj nije bio "kakav zna da bude".

"Oko 19 časova imali smo intervenciju u Knez Mihailovj ulici gde je intervenisalo šest vozila sa 21 vatrogascem. Goreo je poslovni objekat – jedna prostorija u poslovnom objektu. Požar je dosta brzo lokalizovan", rekao je Vidović.

1 / 5 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Povređenih nije bilo, gorela je garderoba na policama u magacinu.

Vidović je naveo da je tokom noći bila još jedna intervencija u Skender begovoj ulici u Beogradu gde je intervenisalo 11 vatrogasaca sa tri vozila.

Prema njegovim rečima, preventivno je izuvršena evakuacija stanara i ugašen je požar koji je izbio u kuhinji stana.

Problem prave parkirana vozila zbog kojih se ne može prići objeketu

"Veoma često imamo problem zbog parkirnaih vozila a isto tako stanari da bi obezbedili prostor za dečiju igru postavljaju žardinjere ili stubove koji nam prave probleme pa ne možemo da priđemo na lice mesta. Apelujem na građane da parkiraju vozila na propisanim mestima i oslobode priotivpožarne prilaze za vatrogasna vozila", napomenuo je Vidović.

Bonus video:

00:24

Lokalizovan požar u Bloku 70

(Espreso / RTS / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.