TURČIN SE KLEO DA NEMA NIŠTA DA PRIJAVI, KAD SU CARINICI NA BATROVCIMA OTVORILI KESE... Imali su šta da vide (FOTO)
Uprava carine, Foto: Uprava carine

DOLIJAO

TURČIN SE KLEO DA NEMA NIŠTA DA PRIJAVI, KAD SU CARINICI NA BATROVCIMA OTVORILI KESE... Imali su šta da vide (FOTO)

Turčin iz Nemačke pokušao da prokrijumčari neprijavljenu robu kroz Srbiju

Objavljeno:

Službenici Carine Srbije, na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš, i u saradnji s policijom, sprečili su dva pokušaja krijumčarenja robe čija je ukupna vrednost procenjena na više od milion i po dinara.

Prvi slučaj je otkriven na graničnom prelazu Batrovci, kada je na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen kamion, koji je iz Turske ka Nemačkoj prevozio plastične palete.

Mada je vozač tvrdio da sem robe koju prevozi nema ništa drugo da prijavi, carinici su u tovarnom delu, među plastičnim paletama, pronašli više vakum kesa punih različite garderobe. Utvrđeno je da se radi o 113 muških i dečjih jakni, prsluka i dukserica, čija je vrednost procenjena na iznos od preko 1.200.000 dinara.

1 / 6 Foto: Uprava carine

U drugom slučaju, zabeleženom istog dana na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, zaplenjena je firmirana odeća i obuća, otkrivena prilikom detaljne kontrole autobusa koji je prevozio putnike iz Nemačke ka Albaniji.

Kese sa muškim jaknama, džemperima i patikama, sa obeležjima robnih marki ''Boss'', ''Hermes'' i ''Karl Lagerfeld'', bile su sakrivene ispod zadnjeg reda sedišta u autobusu. Cene na etiketama svakog pojedinačnog artikla, ukazuju na autentičnost.

Bonus video:

01:27

SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDAN GRANIČNI PRELAZ SA HRVATSKOM

(Espreso/Uprava Carine/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.