MLADIĆ ZADOBIO VIŠESTRUKE POVREDE NAKON TUČE! Proslava rođendana se pretvorila u opšti haos, evo u kakvom je stanju
Hitna pomoć, Foto: RINA

DRAMA

MLADIĆ ZADOBIO VIŠESTRUKE POVREDE NAKON TUČE! Proslava rođendana se pretvorila u opšti haos, evo u kakvom je stanju

Osumnjičenom I. M. određeno je zadržavanje, a potom i pritvor u kojem je bio do 1. marta ove godine, i tada mu je određena mera zabrane prilaska oštećenom Božidaru M

Objavljeno:

U mestu Dubovac kod Kovina Božidar M. (24) zadobio je višestruke povrede nakon tuče do koje je došlo 24. februara na jednoj proslavi rođendana u ovom mestu.

Mladić je smešten u Urgentni centar, a kako Kurir saznaje, celokupnog događaja se uopšte ne seća.

Zbog ovog događaja oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu i saopštilo da je protiv I. M. (37) takođe iz Kovina podneta krivična prijava zbog nanošenja teških povreda.

- Osumnjičenom se na teret stavlja da je oko dva časa posle ponoći, ispred objekta mesne zajednice u Dubovcu u kojem je bila organizovana proslava rođendana, zatvorenom šakom udario B. M. (24), usled čega je on pao na beton i udario glavu - rekli su za Kurir iz Tužilaštva.

Božidar je to veče zadobio teške povrede u vidu preloma slepoočne kosti, a kako se navodi, svemu je najverovatnije prethodnila verbalna rasprava između njega i trećeg lica. Prvobitno je Božidar udario tu osobu, nakon čega se svemu priključio osumnjičeni koji je prišao kako bi sprečio dalji sukob, međutim sukob je dalje eskalirao tada između njih dvojice.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Damir Dervišagić

Osumnjičenom I. M. određeno je zadržavanje, a potom i pritvor u kojem je bio do 1. marta ove godine, i tada mu je određena mera zabrane prilaska oštećenom Božidaru M.

Prema poslednjim informacijama, Božidar je u stabilnom zdravstvenom stanju i van životne opasnosti.

Bonus video:

01:15

Tuča u saobraćaju u Vojvode Stepe

(Espreso/ Kurir/ Tatjana Vasiljević/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.