ČETVORO DECE ŽIVO IZGORELO U POŽARU PRE TAČNO GODINU DANA U NOVOM PAZARU: Oglasio se njihov otac, JAKO POTRESNO
Novi Pazar, Foto: Kurir TV

tragedija

ČETVORO DECE ŽIVO IZGORELO U POŽARU PRE TAČNO GODINU DANA U NOVOM PAZARU: Oglasio se njihov otac, JAKO POTRESNO

Kako je napisao, njegova deca su mu se, zajedno sa njegovim dedom, javila dok je bio u komi i saopštila mu da su otišla u raj

Objavljeno:

Prošlo je godinu dana od stravičnog požara u porodičnom domu u Novom Pazaru, kada je nastradalo četvoro male dece, dok su roditelji povređeni. Ocu dece vatra je zahvatila skoro 50 odsto tela i morao je da prođe nekoliko operacija. Na godišnjicu smrti svoje dece objavio je potresnu poruku.

- Prošla je cela godina od kada ste me napusitili. 365 dana. Ne postoji dan da vas se ne setim. Čak i vašeg brata, koji je stigao na ovaj svet sedam i po meseci nakon vaše smrti, ponekad slučajno nazovem nekim od vaših imena. Svaki dan osećam da ste tu i on nosi vašu odeću i igra se sa vašim igračkama koje nisu izgorele u požaru. Ne prođe dan da ne razmišljam o vama. Vi ste sve što vidim kada pogledam u svoje izgorele ruke koje su pokušale da vas spase - napisao je otac na svom Fejsbuk profilu.

Kako je napisao, njegova deca su mu se, zajedno sa njegovim dedom, javila dok je bio u komi i saopštila mu da su otišla u raj.

Novi Pazar
foto: Kurir TV

- Moja prva srećo, ceo moj svete, ti si bio onaj koji je izgledao isto kao ja. I dalje se sećam da sam ti govorio da me poljubiš. Ti si bio jedini koji bi me poljubio - napisao je kao poruku svom najstarijem sinu.

Svoje drugo dete opisao je kao najzabavniju osobu koja je bila snalažljiva u svim situacijama.

- Da li se sećaš svoj posebnog smeha, rupica na obrazima i nestašnog pogleda koji je govorio da spremaš neki nestašluk, ali i da imaš nežnu dušu? - dodao je.

Svoje treće dete Abdo je opisao kao jegnostavnog, plavog dečaka sa zelenim očima i osmehom slatkim kao med. Podsetio se kako je samo dva dana pre nesreće pevao svom sinu, dok je za svog četvrtog sina istakao da je najmlađi propevao.

- Moj voljeni, počeo si da pevaš pre nego bilo koje drugo dete. Nazvao sam te po svom dedi i nisam znao da ćeš pre mene da odeš da ga upoznaš u raju. Prenesi mu moje pozdrave. Svi mi neodstajete, zahvaljujem Bogu što sam vas imao. Nadam se da ćemo svi zajedno da budemo u raju. Vaša majka misli na vas svaki dan i moli se za vas svakog sata. Ona je ta koja mora da se moli za strpljenje i smirenost. Nastavite da me posećujete u snovima - napisao je otac četvoro dece na svom Fejsbuk profilu i podelio fotografiju sa suprugom i decom.

Imao niz operacija

Rođaci povređenog Abda su, nakon požara, donirali kožu, kako bi on mogao da bude operisan. Imao je nekoliko operacija i danas je dobro, fizički se oporavio. Majka nakon tragedije donirali su kožu, imao je nekoliko operacija i sada se nalazi van životne opasnosti. Oporavio se fizički. S druge strane, majka dečaka je u požaru zadobila lakše telesne povrede, ali je dugo bila u stanju šoka.

Kada je preveena u bolnicu zbog povreda, saznala je da je trudna.

Podsetimo, u domu porodice Attia u Novom Pazaru došlo je do požara nakon što se zapalio veš koji je stajao na grejalici koja se nalazila u dečjoj sobi. U trenutku požara, svo četvoro dece je spavalo.

Otac je pokušao da uđe u sobu, ali nije uspeo. Ipak, nije odustao. Pokušao je da spase svoju decu tako što je u sobu krenuo preko terase, na kojoj je, naposletku bespomoćno visio jer su se vrata zaglavila. U pokušajima da izvuče svoju decu iz sobe u plamenu, Abdo je živ goreo.

Troje njihove dece preminulo je na licu mesta, dok je jedan dečak izgubio bitku za život u Opštoj bolnci u Novom Pazaru.

Bonus video: HOROR U ŠPANIJI: VELIKI POŽAR ZAHVATIO STAMBENU ZGRADU U VALENSIJI! Najmanje četvoro stradalih

00:48

HOROR U ŠPANIJI: VELIKI POŽAR ZAHVATIO STAMBENU ZGRADU U VALENSIJI! Najmanje četvoro stradalih

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.