Tražio je da vidi ćerku, pa je RANIO, a planirao ženino ubistvo: Jezivi detalji masakra kod Bujanovca!
Foto: Thinkstock

Jezivo

Tražio je da vidi ćerku, pa je RANIO, a planirao ženino ubistvo: Jezivi detalji masakra kod Bujanovca!

Goran Petrović (24) iz Pasjana kod Gnjilana, koji je ubio suprugu Jovanu Petrović (21) i njenu majku Dušicu Ivanović (44) iz sela Glogovce, a ranio svoju jednogodišnju ćerku
Objavljeno:

Goran Petrović (24) iz Pasjana kod Gnjilana, koji je ubio suprugu Jovanu Petrović (21) i njenu majku Dušicu Ivanović (44) iz sela Glogovce, a ranio svoju jednogodišnju ćerku. I dalje je u bekstvu. Kako saznajemo, Petrović je brižljivo planirao zločin čiji je motiv odluka njegove supruge da ga napusti. Zločin je dogodio u četvrtak uveče, na putu Bujanovac-Končulj kod sela Turija. Ulemek slab na plavuše! Ovo su nikad viđene fotke Legijine prve supruge, novinarke iz Kanade! (FOTO) Jovana i njena majka živele su u selu Glogovce na Kosovu, a povremeno su dolazile u Srbiju jer su Ivanovići kupili kuću u Nišu. Petrović, koji je na Kosovu tražen zbog brojnih krivičnih dela, uključujući razbojništva i oružane pljačke, pobegao je u Srbiju. - Njegovo bavljenje kriminalom bio je razlog što ga je Jovana ostavila, uz podršku porodice, pre svega majke. Takođe, dok su živeli zajedno, Goran je tukao i ženu i taštu. Uprkos tome, zbog njihovog deteta Jovana je ostala s njim u kontaktu. Pre oko mesec dana našli su se na pola puta između Srbije i Kosova da bi video devojčicu i tada je sve bilo u redu. Zbog toga su ponovo pristale da se vide s njim, kaže jedan od rođaka ove porodice.

foto: Kurir

Neposredno pre ubistva Petrović je u Nišu, u jednoj rentakar agenciji, iznajmio automobil kojim je došao do Bujanovca, gde je uzeo taksi. - Krenuo je prema Končulju i kod Turije susreo „mercedes „ kojim je upravljala njegova tašta, a u kom se nalazila i njegova supruga i ćerka. Nagovorio je taksistu da im ablenduje kako bi se zaustavile. Ušao je u vozilo i seo na zadnje sedište, pored žene i deteta. Sve se odigralo munjevito, ispalio je dva metka i ubio taštu i ženu, dok je dete slučajno ranio. Uleteo je u taksi i vratio se u Bujanovac, rekao je izvor Kuriru. Policijska uprava u Vranju identifikovala je taksistu koji je Petroviću pomogao da dođe i ode sa mesta ubistva. Radi se o S. C. (25), protiv koga je podneta krivična prijav. Rođaci stradale porodice kažu da je Petrović bio kockar. - Bio je loš čovek, maltretirao je porodicu, bio je ljubomoran, a što je bilo najgore, bio je kriminalac i kockar. Umeo je za jednu noć izgubi i po 10.000 evra, kažu rođaci nastradalih.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.