"33 GODINE MALTRETIRA MENE I CELU PORODICU" Žena koja je SEKIRU zabila mužu u glavu nije bila socijalna
Policija, Foto: PrintScreen/ Instagram/ videoplus.rs

leskovac

"33 GODINE MALTRETIRA MENE I CELU PORODICU" Žena koja je SEKIRU zabila mužu u glavu nije bila socijalna

Oni imaju dvoje odrasle dece koja više ne žive sa njima, a navodno su oni, kao i V.S. godinama trpeli nasilje od strane oca

Objavljeno:

Pedesetogodišnja žena V.S. iz mesta Šarlince kod Leskovca juče je rekla lekarima da je tog dana u porodičnoj kući suprugu S.S. zabila sekiru u glavu dok je spavao i tražila im da pozovu policiju, a prema rečima komšija poznato im je da je u ovoj porodici i ranije bilo problema.

- Bila je bosa i blatnjava, izmorena i u šoku, sa flašom vode u rukama. Samo je rekla: Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve, 33 godine me maltretira i celu porodicu - ispričao je juče izvor Kurira, a komšije kažu da supružnivi nisu bili druželjubivi.

- On radi sa automobilima, tako ga znamo. Poznato je u selu da voli da popije, ali nije se ni sa kim posebno družio, dok od nje može da se čuje samo "dobar dan" - keže jedam komšija za Kurir.

Policija
Policijafoto: RINA

Kako nam je rečeno, oni imaju dvoje odrasle dece koja više ne žive sa njima, a navodno su oni, kao i V.S. godinama trpeli nasilje od strane oca, odnosno muža.

- Zaprepastili smo se kad smo čuli šta se desilo, ali čuli smo da je bio jako nezgodan prema porodici kad popije... To je bio veliki problem, a ona je odreagovala na užasan način misleći da samo tako može da se spasi - kažu nam komšije.

V.S. je, da podsetimo, juče zdravstvenim radnicima ispričala kako od 8 sati izjutra baulja kroz šume i da je pešaka došla do Pečenjevca iz sela Šarlince.

S.S. nije podlegao povredama, živ je, i zbrinut je u Opštoj bolnici Leskovac sa teškim telesnim povredama.

Bonus video:

00:28

MOTORNA TESTERA, MAKAZE, SEKIRA... Pogledajte kako su Kruševljani najavili utakmicu Napredak - Javor!

(Espreso/Kurir/Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.