NAJLUĐA PLJAČKA U SRBIJI: Lopovi iz kafane odneli vešalice, belo meso, batake, džigerice, ražnjiće, pomfrit i kupus salatu!
Foto: Pixabay

bez milosti

NAJLUĐA PLJAČKA U SRBIJI: Lopovi iz kafane odneli vešalice, belo meso, batake, džigerice, ražnjiće, pomfrit i kupus salatu!

U ovom delu grada česte su pljačke, a nedavno je pretučeno troje maloletnika
Objavljeno:

Neobična krađa dogodila se ovog vikenda, na Đurđevdan 6. maja u Nišu. Zasada nepoznati počinioci, upali su u magacin kafane Stara Drina u Nišu, koja se nalazi u blizini Stočnog trga i odneli puna dva zamrzivača sveže hrane.

Oni su odneli sve - vešalice, belo meso, batake, džigerice, ražnjiće, pomfrit, pa čak i iseckan kupus spremljen za salatu, a o svemu je obaveštena policija, tvrdi sin vlasnika kafane Dušan Sibinović

- Juče je dolazila policija, obavilu su uviđaj i javili mi da se osumnjičeni terete za prekršaj teške krađe, odnosno za krivično delo 204”, rekao je Sibinović za Niške Vesti.

U policiji kažu da je intenzivni rad u toku i da se traga za počiniocima.

Kako je rekao Sibinović, u ovom naselju, koje je poznato zbog čestih pljački i u kome su nedavno, pred Uskrs, pretučeni i maloletnici, on godinama nije imao probleme,pa zbog toga čitav slučaj povezuje upravo sa tim incidentom.

“Bojim se da je sve ovo nastavak priče koja se dogodila na Veliki petak kada je pretučeno troje maloletnika među kojima je bila i jedna devojčica, moja bratanica”, kaže on.

Spas za ovakve i slične probleme sa kojima se godinama građani u ovom delu susreću, Sibinović, kako kaže, vidi u postavljanju policijske ispostave na Stočnom trgu.

Peticiju, u kojoj se traži policijska pomoć i stalni video nadzor potpisalo je 200 Nišlija, kao i sedamnaest preduzeća u tom delu Niša, jer se ne osećaju bezbedno.

(Espreso.co.rs/Niskevesti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.