OGLASILA SE POLICIJA NAKOM STRAŠNOG SNIMKA NA KOJEM MAJKA ŠAMARA BEBU: Evo šta su izjavili
Policija, Foto: RINA

strašno!

OGLASILA SE POLICIJA NAKOM STRAŠNOG SNIMKA NA KOJEM MAJKA ŠAMARA BEBU: Evo šta su izjavili

Na detetu nema vidnih povreda, ali je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je preuzeto od strane Centra za socijalni rad i prevezeno u Tiršovu na dalji pregled

Objavljeno:

Telegraf saznaje da je policija reagovala povodom uznemirujućeg snimka koji kruži društvenim mrežama, a na kom se vidi kako majka bije uplakanu i umazanu bebu.

Kako nezvanično saznajemo, pripadnici policije odmah su odreagovali i izašli na teren u Kaluđerici gde su našli majku i njenu bebu. Na detetu nema vidnih povreda, ali je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je preuzeto od strane Centra za socijalni rad i prevezeno u Tiršovu na dalji pregled.

Majka je takođe odvedena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici protiv nje.

Podsetimo, na uznemirujućem snimku koji kruži popularnim mrežama, ova majka se vidi kako ona prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju vidno uznemirenu bebu. Beba izgledao kao da je povraćala i jako plače, a majka koja je pokazuje pred kamerama iznervirana zbog plakanja udara dete i lupa mu nekoliko šamara.

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

(Espreso/Telegraf.rs/A.G./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.