UŽAS U ALIBUNARU: Davio vanbračnu suprugu do smrti, evo kolika KAZNA ZATVORA MU PRETI
Policija/Ilustracija, Foto: RINA

jezivo

UŽAS U ALIBUNARU: Davio vanbračnu suprugu do smrti, evo kolika KAZNA ZATVORA MU PRETI

Osumnjičenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo nasilje u porodice za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina

Objavljeno: 19:01h

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo nasilje u porodice za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

(Espreso/Telegraf/J.V./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.