STARLETE U PREKRŠAJIMA: Ovo su skandali koje su pravile popularne cice bez zanimanja
Foto: Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

lepotice s one strane zakona

STARLETE U PREKRŠAJIMA: Ovo su skandali koje su pravile popularne cice bez zanimanja

Veoma su popularne, ne rade ništa u životu, a zarađuju mnogo para. Ipak, maltene svaka od njih završila je iza rešetaka iz nekog razloga...

Objavljeno:

#5 Aleksandra Radojević Caca

foto: Printscreen / Instagram

Aleksandra Radojević Caca, učesnica rijalitija Parovi i starleta, uhapšena je prošle godine zajedno sa "madam" Željkom Rolović i nekoliko manekenki, tokom ukrcavanja na jahtu na crnogorskom primorju, gde je prilkom hapšenja jednoj od njih pronađeno 7,5 grama kokaina u donjem vešu.

Policija je u Porto Montenegru tada sprovela akciju razbijanja lanca elitne prostitucije.

#6 Ava Karabatić

Popularna hrvatska starleta i učesnica "Velikog brata" Ava Karabatić bila je uhapšena još 2009. goidne zajedno sa svojom majkom Sanjom i dečkom Špirom Miličićem zbog sumnje da su ucenjivali Ž.N. iz Zadra.

Utvrđeno je da je Špiro u dogovoru sa Avom i njenom majkom, teleofnom zvao profesora i pretio da će objaviti njegove SMS poruke erotskog sadržaja, koje je razmenjivao sa starletom. Profesor je bio prinuđen da plati Špiru dve hiljade evra, a kasnije je dobio novi ucenjivački zahtev od 7.000 evra. On je ceo slučaj prijavio policiji tako da je prilikom druge primopredaje novca postavljena zamka za Avu, Sanju i Špira. Oni su uhapšeni na autobuskoj stanici u Zadru.

#7 Stanija

Stanija Dobrojević važi za jednu od najpoznatijih beogradskih starleti. Ona je 2014. godine uhapšena dok se vraćala u Rumu. Prekoračila je brzinu i pretekla kolonu vozila. Policija je pokušala da je zaustavi, ali starleta je dala gas i utekla, a policajci su je stigli tek nekoliko kilometara kasnije i priveli u stanicu gde su joj napisali kaznu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.