DRAGANU JE UBIO VOZ, ALI TO NIJE JEDINA TRAGEDIJA NJENE PORODICE: Njen život krije tužnu istinu, pre 3 godine doživela je UŽASNU nesreću!
Foto: Pixabay, Google map, Mup RS

tuga do neba

DRAGANU JE UBIO VOZ, ALI TO NIJE JEDINA TRAGEDIJA NJENE PORODICE: Njen život krije tužnu istinu, pre 3 godine doživela je UŽASNU nesreću!

Dragana je živela sa samohranom majkom i bratom

Objavljeno:

Cela Straža plače za Draganom Vasić (25). Selo je okovano u crno svega par sati nakon što su stigle najstrašnije vesti o njenoj pogibiji.

OVO JE DRAGANA (25) KOJU JE UBIO VOZ DOK JE S DEČKOM STAJALA NA PRUZI: Ostaje misterija jesu li dogovorili smrt! (FOTO)

Mediji su preneli da je Dragana Vasić (25) iz Straže dogovorila sa Željkom Lazarevićem (24) da stanu na prugu i zajedno odu u smrt, ali zvanične potvrde šta se desilo na pruzi Ruma-Brasina za sada nema. S druge strane, pojedini mediji ipak prenose da dogovora nije bilo, i da je Dragana nagovarala Željka da siđe sa pruge.

Ovim povodom razgovarali smo sa susedima porodice Vasić.

Kako je jedna od komšinica rekla za Espreso, ovo nije prva tragedija koja je zadesila njihovu porodicu.

- Dragana je živela sa samohranom majkom i bratom.

foto: MUP Srbije

- Ono što je najtužnije je što se ovo desilo u trenutku kad su tek stali na noge. Naime, njima je u velikim poplavama 2014. godine porušena kuća. U pomoć su im pritekli opština Loznica i Evropska unija, koji su im tada porušenu kuću izgradili ponovo - rekla je komšinica za Espreso.co.rs.

Članovi porodice Vasić bili su nedostupni za komentar ove tragedije.

(S. T. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.