DOBRO ZNATE KNELETA, A OVO MU JE ROĐENI BRAT: Evo kako izgleda Marko Knežević! (FOTO)
Foto: Facebook / Aleksandar Knezevic Knele

telohranitelj Vuka Draškovića

DOBRO ZNATE KNELETA, A OVO MU JE ROĐENI BRAT: Evo kako izgleda Marko Knežević! (FOTO)

Član Voždovačkog klana i veliki prijatelj Đorđa Božovića Giška, ubijen je 28. oktobra 1992. godine, a o njegovom privatnom životu se u javnosti malo znalo

Objavljeno:

SAT VREMENA KOJI KRIJE TAJNU: Niko ne zna šta se dešavalo sa Jelenom u ovom periodu, A TO BI REŠILO SVE

Aleksandar Knežević Knele poznat je kao žestoki momak iz Beograda, član Voždovačkog klana i veliki prijatelj Đorđa Božovića Giška. Ubijen je 28. oktobra 1992. godine, a o njegovom privatnom životu se u javnosti malo znalo.

Knele je prvo dete Vladanke i Dušana Kneževića, a njegov mlađi brat se zove Marko. Na društvenim mrežama pojavila se prva Markova fotografija.

foto: print screen instagram / legendedevedesetih

Aleksandar Knežević ostao je upamćen po imidžu čiji su simboli bili firmirana trenerka, patike, kratka frizura i zlatan lanac oko vrata. Družio se sa Goranom Vukovićem Majmunom, tadašnjim šefom voždovačkog ganga i bio dobar prijatelj sa Đorđem Božovićem Giškom. Bio je učesnik mnogih pucnjava po Beogradu, a posle demonstracija 9. marta postao je zvanični telohranitelj Vuka Draškovića.

Knele je ubijen u apartmanu 331 Hotela "Hajat" u Novom Beogradu 28. oktobra 1992. godine. Ležao je na stomaku, a na ogledalu je bila krvlju ispisana poruka "Broj 1". Njegova smrt nikada nije razrešena.

foto: Facebook / Aleksandar Knezevic Knele

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.