OGLASIO SE ADVOKAT MARJANOVIĆA: Otkrio šta su rekli kuma Vera i policajac i zašto niko od porodice nije svedočio (VIDEO)
Foto: Kurir

ovo su svi čekali!

OGLASIO SE ADVOKAT MARJANOVIĆA: Otkrio šta su rekli kuma Vera i policajac i zašto niko od porodice nije svedočio (VIDEO)

Advokat osumnjičenog Zorana Marjanovića, Aleksandar Zarić, istakao je po završetku današnjih saslušanja da je odbrana zadovoljna onim što je čula

Objavljeno:

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je, saslušanjem svedoka, nastavljena istraga o ubistvu Jelene Marjanović, a pozivu pravosudnih organa odazvali su se svekrva pokojne pevačice Zorica Marjanović, njen sin Uroš, kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović i policajac koji je prvi došao na nasip.

JESTE LI VI UBILI SNAJU JELENU? Zorici su ovo pitanje sasuli direktno u lice, A OVO JE BILA NJENA REAKCIJA (VIDEO)

Advokat osumnjičenog Zorana Marjanovića, Aleksandar Zarić, istakao je po završetku današnjih saslušanja da je odbrana zadovoljna onim što je čula.

- Apsolutno je utvrđeno da je pokojna Jelena razgovarala telefonom sa Verom Vukomanović toga dana u 16.42 časova, što je ona potvrdila, a što znači da sve spekulacije oko prethodnog dana više ne dolaze u obzir. Policajac iz Borče koji je svedočio, tačno je napomenuo šta se dešavalo tog dana, koliko su pretraživali nasip zajedno sa Zoranom i koliko je još ljudi posle tu došlo, tako da je apsolutno nemoguća priča da je Zoran mogao da izvrši to krivično delo za 10 minuta i da bude i krvav, i blatnjav, i mokar, a da se pritom nalazi sa čovekom na nasipu. Prema tome, posle današnja dva svedoka, odbrani je apsolutno i potpuno jasno da on nije mogao da izvrši ovo krivično delo - povukao je Zarić uz napomenu da će saslušanja biti nastavljene i iduće nedelje.

ZORICA MARJANOVIĆ BEŽALA OD NAS! Sačekali smo Vladimirovu ženu ispred suda, ponašala se vrlo čudno! (VIDEO)

Advokat osumnjičenog je dodao i da Zoran Marjanović po savetu odbrane nije dolazio niti će dolaziti u tužilaštvo, ali i objasnio zašto su njegova majka, otac i brat odbili da daju iskaz.

- Po savetu odbrane niko od porodice nije svedočio, ne zato što nemaju šta da kažu, već jednostavno da se ne bi ulazilo u razne spekulacije oko toga da li je bilo ovako ili onako.

JELENINA SVEKRVA STIGLA NA SASLUŠANJE: S njom je došao i Marjanović o kome se najmanje zna!

- Pratimo samo materijalne tragove, a to su telefonski pozivi i ono što je patolog utvrdio, i možemo da kažemo da je ona apsolutno ubijena tog dana na nasipu u to vreme koje stoji u naredbi o sprovođenju. Zoranu je produžen pritvor, u ovoj situaciji, dok se ne završe saslušanja svedoka, niko ga ni ne bi ukinuo - zaključio je Zarić.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.