KO JE ZDRAVKO? Mala Jana pomenula je ime nove misteriozne osobe u slučaju UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! (FOTO)
Foto: kurir, Profimedia, Ilustracija

misteriozno dete

KO JE ZDRAVKO? Mala Jana pomenula je ime nove misteriozne osobe u slučaju UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! (FOTO)

"Puno te pozdravila Zorica i isto te pozdravio Zdravko", kazala je Jana

Objavljeno:

Zoran Marjanović, suprug zverski ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović, za sada je jedini uhapšen i osumnjičen za ovaj zločin. Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki, kada je prema navodima svog supruga otišla na trčanje, a njeno beživotno telo nađeno je dan kasnije u kanalu pored nasipa.

Čitava porodica Marjanović, već 17 meseci je pod lupom javnosti, čemu je najviše doprinelo njihovo čudno ponašanje, preterano eksponiranje u javnosti, ali i kontradiktorne izjave koje su davali tokom istrage.

foto: Damir Dervišagić

Jedna od takvih je i izjava Zorana Marjanovića, koji je nakon smrti supruge u više navrata demantovao postojanje bilo kakve ljubavne veze, jer kako je govorio, još uvek nije preboleo svoju suprugu.

- Kakva, bre, nova devojka?! Mogu da kažem da su te čaršijske priče o tome da imam devojku čista glupost. Moje rane na duši su još sveže i velike. Evo, da budem iskren, još se nisam vratio poslu jer mi je mnogo teško. A pošto se nisam vratio poslu, nisam u kontaktu s ljudima sa estrade, tako da ne postoji nikakva pevačica. Ne mogu da kažem da ću ceo život u budućnosti ostati sam, ne znam šta će biti, ali sada u mom srcu nema mesta za drugu ženu - govorio je Marjanović za medije.

Ispovest Zorice Zoke Mitrović za Kurir, za koju se u medijima spekulisalo da je u vezi sa suprugom pokojne pevačice, opovrgla je ovakve Zoranove tvrdnje.

Naime, ona je nekoliko dana nakon Marjanovićevog hapšenja, izjavila da je su njih dvoje u dugoj vezi.

foto: Facebook

- Istina je da sam u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu - rekla je tada Zorca za Kurir.

U medijima se spekulisalo da se Zorica nakon Jeleninog ubistva uselila sa sinom Zdravkom (4) kod Marjanovića. Međutim ovakve tvrdnje nisu potvrdili, ali ni demantovali članovi porodice Marjanović, kao ni Zorica Mitrović.

Sumnju da su spekulacije istinite, dodatno je podgrejao razgovor Zorana Marjanovića i njegove ćerke Jane u rijalitiju "Zadruga". Naime, devojčica je čim je zagrlila oca rekla:

"Puno te pozdravila Zorica i isto te pozdravio Zdravko. Plakala je čim te je videla na televiziji", rekla je tada mala Jana, koja ostale članove porodice nije tada ni spomenula.

Kada je Zoran pitao kako joj je u predškolskom i da li se slaže sa decom, ona mu je odgovorila:

"Možda se malo svađamo ja i ona mala deca, ali ona su kao i Zdravko," - na šta joj je Marjanović odgovorio da je to sve normalno.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

I tako smo saznali još jedno ime u sagi "Marjanovići".

Još jedna potvrda

Kada je reporter Espresa obišao Borču, našao je kafić u kom su Zoran i Zorica provodili vreme.

EKSKLUZIVNO: Ovo je kafić u kom je Zoran razmenjivao nežnosti s devojkom u sitne sate! Stalno su bili tu dok nije uhapšen! (FOTO)

foto: Natalija Atanacković

Tu nam je rečeno sledeće:

Oni su se u tom kafiću sastajali u kasnim satima, a kada bi neko ušao u kafić prestali bi da se dodiruju i teše.

- Mada, od kada je on u zatvoru ona navraća sama ili sa nekim malim dečakom, verovatno sinom - otkriva naš sagovornik.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.