ZA NJEGA KAŽU DA JE BIO NOVI KNELE! Sahranjen Marko Markuš, supruga Jelena od bola padala na kolena!
Foto: SLAĐANA STOJANOVIĆ

udaljeni novinari

ZA NJEGA KAŽU DA JE BIO NOVI KNELE! Sahranjen Marko Markuš, supruga Jelena od bola padala na kolena!

Na poslednji ispraćaj tragično nastradalom Marku pored ožalošćene porodice, bilo je i veliki broj prijatelja koji su došli da odaju poslednji pozdrav

Objavljeno:

MAJKO, UBIO SAM POGREŠNOG ČOVEKA: Taksista iz Vranja se posle stravičnog zločina vratio kući!

NOVI SAD - Marko Markuš (29) iz Novog Sada sahranjen je danas na novosadskom Gradskom groblju. Na poslednji ispraćaj tragično nastradalom Marku pored ožalošćene porodice, bilo je i veliki broj prijatelja koji su došli da odaju poslednji pozdrav Markušu.

Nakon održanog opela, povorka je krenula ka grobnom mestu Marka, a njegova supruga Jelena nije mogla da hoda od bola za suprugom.

foto: SLAĐANA STOJANOVIĆ

Nažalost, iako su novinari i fotoreporteri došli kako bi ispratli i zabeležili sahranu našeg sugrađanina Marka, njegov zet, naš poznati košarkaš Darko Milić uputio je fotografima sramne pretnje, nakon čega su isti i udaljeni.

Podsetimo, jedan od novosadskih žestokih momaka napadnut je rafalnom paljbom, a smrtonosni hitac bio je onaj koji ga je pogodio u glavu.

foto: SLAĐANA STOJANOVIĆ

Marko Markuš (29) iz Novog Sada ubijen je u petak u sačekuši sa sedam metaka ispaljenih iz „škorpiona“. Prema nezvaničnim informacijama, nakon završene obdukcije utvrđeno je da je žestoki momak s novosadskog asfalta i šurak košarkaša Darka Miličića u glavu pogođen smrtonosnim hicem koji mu je razneo mozak.

foto: Kurir

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.