Srđanu je baka skuvala kafu, a on je svirepo ubio! ZBOG OVOG ZLOČINA RUMA JE ZANEMELA
Umrlica ubijene bake, Foto: Novosti

Stravično ubistvo!

Srđanu je baka skuvala kafu, a on je svirepo ubio! ZBOG OVOG ZLOČINA RUMA JE ZANEMELA

Kada se njen suprug vratio u stan, on mu je otvorio vrata. Čovek ga je pitao gde je baba, na šta je Srđan odgovorio da je u komšiluku i istrčao iz stana. Tada je otkriven zločin

Objavljeno: 14:43h

Stravično ubistvo Mire Šarac (64) u rumskom naselju Igralište, koju je usmrtio unuk. Srđan Mijailović (24) telo sakrio u kupatilu

SRĐAN se u prepodnevnim satima posvađao sa ocem i otišao kod babe. Kad je stigao kod nje, ona mu je skuvala kafu. Dok je pio, Mira je legla na krevet da se odmori malo, a on je tada izvadio nož, koji je, kako je rekao, nosio stalno sa sobom. Nesrećnu ženu je šest puta ubo u vrat.

Ovo su, kako "Novosti" saznaju, detalji stravičnog zločina u naselju Igralište u Rumi gde je Srđan Mijailović (24) nožem ubio svoju babu Miru Šarac. Naš sagovornik iz policije kaže da je mladić beživotno telo žene dovukao u kupatilo i tamo zaključao, a onda je sedeo i pušio cigarete.

- Kada se njen suprug vratio u stan, on mu je otvorio vrata. Čovek ga je pitao gde je baba, na šta je Srđan odgovorio da je u komšiluku i istrčao iz stana. Tada je otkriven zločin - priča naš izvor.

Mladić je posle ubistva babe uzeo 500 dinara i zlatan nakit i otišao u pekaru. Odatle je produžio u igraonicu gde ga je policija i uhvatila.

- Čim je on ušao, nije prošlo nekoliko minuta, a policija je već upala. Očigledno da su ga oni već locirali. Njega sam tada videla prvi put. Nije ranije dolazio, pa sumnjam da je možda hteo da se sakrije kad je video policijske patrole po gradu - tvrdi vlasnica igraonice u kojoj je Srđan uhapšen.

Ubica s nožem/ Ilustracija
Ubica s nožem/ Ilustracijafoto: Shutterstock

Osumnjičenom mladiću je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon kojih će biti doveden na saslušanje u tužilaštvo.

- Mira je bila divna žena. Ona i njen suprug Boža Šarac otkad su otišli u penziju nisu se čuli da su živi, imali su divan brak - rekle su nam komšije iz naselja Igralište. - Nažalost, delili su muku ćerkinu, zbog njenog sina, koji je već nekoliko godina problematičan. Kako smo čuli, lečio se od zavisnosti, da li od alkohola ili narkotika, to ne znamo.

U četvrtak nije bilo mesta u Rumi gde su se sreli prijatelji, poznanici, rodbina, a da nisu tiho pričali o zločinu koji se desio u sredu u popodnevnim satima. Unuk je izbo babu, a zatim je šetao po gradu, da bi ga policija na kraju uhvatila u igraonici.

Mira će biti sahranjena u petak u 12 časova na Gradskom groblju u Rumi.

SVAĐE I TUČE

DA nisu bili skladni porodični odnosi između Srđana i njegovih roditelja, to potvrđuju i zapisnici u policiji. On ima nekoliko prijava od oca i majke zbog svađa i tuča.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.