IVANU JE DEČKO PEKAO PEGLOM I SEKAO NOŽEM! Njena drugarica je sad otkrila ISTINU koja kopka mnoge!
Đorđe Lacković pretukao je svoju devojku Ivanu Filipović, Foto: Facebook

Au!

IVANU JE DEČKO PEKAO PEGLOM I SEKAO NOŽEM! Njena drugarica je sad otkrila ISTINU koja kopka mnoge!

Poznato je i gde je sada Ivana, posle svega što joj se desilo

Objavljeno: 12:44h

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, pobegla je iz Novog Sada i vratila se u rodno Banovo Polje. Kako saznajemo, ona nije mogla da se izbori sa svim što joj se dogodilo, pišu mediji.

- Ivanu je proganjalo sve što joj se dogodilo, zato je dala otkaz u kladionici u kojoj je radila i morala je da ode - kaže naš izvor.

Drugarica koja joj je spasila život i koja joj je pomagala dok se oporavljala, Ljubica Pantelić, otišla je u Švedsku, tako da je Ivana ostala sama u Novom Sadu.

U pojedinim medijima pojavile su se čak informacije da je Ljubica bila u tajnoj vezi sa Lackovićem, čak su navodno na sudu pokazane i njihove zajedničke fotografije i intimni snimci, ali kako Telegraf.rs saznaje, to nije istina.

Na pitanje o pisanjima medija i svađi sa Ivanom, Ljubica nam je odmah rekla:

- Da, videla sam to, sve su gluposti, nikakve svađe nije bilo, sve je ok, ne brinite.

- Otkako se vratila kući, Ivana je dosta povučena, ne izlazi nigde, ne druži se ni sa kim. Otac joj je savetovao da se prebaci u Sremsku Mitrovicu ili Šabac, ali je ona odlučila da se ipak vrati u rodno selo - rekao nam je izvor.

Brutalne batine zbog ljubomore

Ivana je 12. marta zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije.

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Zadobila je višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Lackoviću je po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli. Prošle nedelje mu je produžen pritvor za još 30 dana.

"Nisam hteo tako da je prebijem"

Đorđe se pred tužiocem branio da "nije hteo da je toliko prebije".

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko - pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu, piše "Blic".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.