7 godina za ubistvo?! Despot usmrtio troje mladih, sud mu smanjio kaznu! (VIDEO)

Epilog suđenja

7 godina za ubistvo?! Despot usmrtio troje mladih, sud mu smanjio kaznu! (VIDEO)

Despotu Vraniću (23), optuženom za tešku saobraćajnu nesreću kod "Merkatora" u Novom Sadu u junu 2014, u kojoj je poginulo troje 20-godišnjaka, pred Višim sudom izrečena je kazna zatvora u trajanju od 7 godina
Objavljeno: 12:20h

Sud je ukinuo pritvor Despotu Vraniću i odredio kućni uz zabranu napuštanja stana u kojem će boraviti sa nanogicom. Vranić je u završnoj reči na ponovljenom suđenju rekao da se ne oseća krivim za nesreću, ali da izražava duboko žaljenje zbog nastradalih.

Printscreen Youtube
Podsećamo, Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je u novembru 2015. godine presudu Vraniću, koji je prvostepenom odlukom Višeg suda kažnjen sa 8 godina zatvora. Tokom istrage je utvrđeno da je vozač folksvagen pola, u kojem su bili Aleksandar Marić, Milica Ležimirac i Vladica Matović, prošao kroz crveno svetlo na semaforu, a da je Vranić ogromnom brzinom i sa oko 1,4 promila alkohola u krvi naleteo na njih.
Sudski veštaci su rekli da okrivljeni usled pijanstva nije bio sposoban da vozi jer su mu, između ostalog, bile smanjene pažnja i koncentracija.

Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.