Bežeći od policije diler bacao drogu po ulici: Nesvakidašnje hapšenje u okolini Niša

jurili ga po gradu

Bežeći od policije diler bacao drogu po ulici: Nesvakidašnje hapšenje u okolini Niša

Tokom vikenda pripadnici MUP Srbije u Nišu sproveli su akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta i tom prilikom uhapsili jednu osobu
Objavljeno:

Pripadnici niške policije uhapsili su danas 25- ogodišnjeg mladića u čijem su stanu u okolini Aleksinca pronašli 8 kilograma sirove marihuane i 200 semenki kanabisa. U saopštenju se navodi da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog posedovanja droge.

Tokom vikenda pripadnici MUP Srbije u Nišu su sproveli akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta i tom prilikom uhapsili jednu osobu, kontrolisali 227 lica, 27 putničkih vozila i 53 ugostiteljska objekta. Policija je uhapsila D.Đ. (30) iz Niša zbog prodaje droge. Prilikom legitimisanja i kontrole D.Đ. je pokušao da pobegne i tom prilikom odbacio dva paketa sa oko osam grama sintetičke droge. Osumnjičenom je Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
Pretresom putničkih vozila u Nišu policija je pronašla dva paketa sa određenom količinom marihuane i špric sa iglom u kome se nalazila supstanca za koju se sumnja da je heroin. U toku akcije, policija je uradila alkotest na 2606 vozača i zbog vožnje pod dejstvom alkohola na trežnjenju zadržala sedam vozača, od kojih je jedan imao 3,12 promila akohola u krvi. (Espreso.co.rs /Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.