Zločin u Beogradu: Nemoćnu staricu vezivao lancima, a zatim je ubio?

Sumnjiva smrt

Zločin u Beogradu: Nemoćnu staricu vezivao lancima, a zatim je ubio?

Policija osnovano sumnja da je Stanoje Stančić duže vreme najsurovije mučio svoju ženu, inspektorima ispričao da je uzrok smrti njen pad niz stepenice
Objavljeno: 07:33h

Veroslava Stančić (75) pronađena je mrtva u porodičnoj kući u Ripnju, a sumnja se da ju je ubio muž Stanoje, koji je ženu godinama mučio, šikanirao i vezivao lancima za gelender! Pronađena mrtva starica u Belom Potoku: Umrla dok je čistila kuću? Policija je u porodičnu kuću Stančića, koji su u braku bili duže od 50 godina, stigla juče oko 11 sati, upravo po prijavi Verinog muža. Na licu mesta su zatekli beživotno, već hladno i ukočeno telo žene s vidljivim povredama, podlivima i modricama. Više od prizora policiju je šokiralo „objašnjenje“ Stanoja Stančića, koji je ovako opisao događaje koji su prethodili smrti njegove žene: - Ona je sinoć, oko 23 sata, ribala toalet. Izlazeći iz njega, pala je niz stepenice i pritom se ispekla na kiselinu koju je nosila u rukama, a koju je prethodno koristila za čišćenje. Našao sam je na dnu stepeništa. Radnik mi je pomogao da je odnesem u krevet. Ujutru sam je zatekao mrtvu - pričao je Stančić juče inspektorima.

Dragan Kadić
Uprkos neverovatnoj priči, Stanoje je juče oko 14 sati policijskim kolima prebačen u PU Beograd. Uviđaj forenzičara u kući trajao je nekoliko sati, a Institut za sudsku medicinu veštačio je uzrok smrti. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.