IZVAJANO TELO, PUTOVANJA, LUKSUZ... Ovo je Sonja, koja je preživela napad u kojem je ubijen Strahinja Stojanović!
Sonja Suarez, Foto: Printskrin

ISPLIVALI DETALJI

IZVAJANO TELO, PUTOVANJA, LUKSUZ... Ovo je Sonja, koja je preživela napad u kojem je ubijen Strahinja Stojanović!

Latinoamerikanka je prošla sa lakšim povredama

Objavljeno: 17:00h

Džip Strahinje Stojanovića, eksplodirao je u pokretu oko 12.15, u ulici Omladinskih brigada u Beogradu, pri čemu je Stojanović izgubio život.

Sa tragično nastradalim u trenutku eksplozije, u automobilu bila je latinoamerikanka Sonja Suarez. Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, gde je Strahinja kasnije podlegao povredama i preminuo.

Sonja je zadobila lakše povrede.

1 / 8 Foto: Instagram

Iako o njoj nije poznato mnogo, pa ni kako je upoznala Strahinju, na društvenoj mreži Instagram prati je više od 23 hiljada ljudi, koji imaju uvid u dosta privatnih detalja, koje atraktivna Sonja objavljuje javno.

Sudeći po objavama na Instagramu, putuje na egzotične destinacije, uživa u izlascima... Kolumbijka često objavljuje i provokativne fotografije u bikiniju.

Sonja je pre dolaska u Srbiju boravila u Turskoj, prvu fotografiju iz Beograda objavila je 9. marta ove godne, a u opisu je napisala:

- Znate da ste došli do pouke duše kada se okolnosti i ljudi nisu promenili, ali ste promenili način na koji ih vidite. Sve je stvar percepcije i ono što vi opažate i osećate je ono što ih tera da se promene.

Sudeći po objavama, Sonja u našoj prestoici ima nekoliko prijatelja, sa kojima se povremeno druži. Ona je iz Beograda objavljivala fotografije iz restorana, kao i kadrove sa reke, ljubavne momente i obilazak Srbije sa dečkom.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.