OTMIČARI MALE MAŠE: Hteli su da pozajme dete za 850 evra! (FOTO) (VIDEO)

da li je ovo moguće

OTMIČARI MALE MAŠE: Hteli su da pozajme dete za 850 evra! (FOTO) (VIDEO)

Otac i bivši muž Sandrin Goden i Emilin Kristin Eje u intervjuu za francuski Indipedan izjavio da je otmica Maše Prenković unapred dogovorena. Roditelji ga demantuju
Objavljeno: 09:39h

Mišel Eje, otac i bivši muž Sandrin Goden i Emilin Kristin Eje, koje su u martu učestvovale u kidnapovanju dvogodišnje Maše Prenković, optužio je, u razgovoru za francuski list "Indipedan", roditelje devojčice da su unapred dogovorili njenu otmicu.

- Mirjana i njen suprug Damir ugovorili su otmicu svoje ćerke Maše za 850 evra kako bi se u Francuskoj uradio lažni DNK zbog utvrđivanja roditeljstva - tvrdi Eje. To nije bilo kidnapovanje, rekao je on, već ugovoreno iznajmljivanje deteta za koje su Prenkovići uzeli 850 evra. PROČITAJTE: PRAVDA ZA MALU MAŠU Optuženi za otmicu Sebastijan Branši, Prenkoviće je pronašao uz pomoć prijatelja iz Francuske Frenka O, koji se sa njima o svemu unapred dogovarao, naveo je Eje za francuski list i ponovio isto za Blic.
Majka male Maše Mirjana Prenković, šokirana ovakvim spekulacijama, kategorično je odbacila otužbe. - O navodima u francuskom listu saznali smo juče, i to nas je jako potreslo, naročito mog supruga. Da je u pitanju neki veći novac, možda bi neko poveraovao u to. Prošlo je šest meseci od otmice, taman kada smo pomislili da nam se život vraća u normalu, sada nas iznova zovu novinari i ponovo moramo da proživljavamo taj nemili dan. Nadam se da će suđenje ubrzo početi i da će se ceo postupak privesti kraju – rekla je Mirjana za Blic.
Na navode da je otmica dogovorena preko Fejsbuka ona je rekla da je policija u istrazi proveravala njihove računare i ništa nije našla. Podsetimo, troje Francuza otrglo je malu Mašu iz ruku majke 13. marta u beogradskom naselju Braće Jerković. Pogledajte snimak otmice Maše Prenković:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.