SNIMAK PUŠTANJA VELJE NEVOLJE: Napustio zgradu u pratnji pripadnika SBPOK i svog advokata! (VIDEO)
Veljko Belivuk, Foto: Zorana Jevtić

MAKIŠ

SNIMAK PUŠTANJA VELJE NEVOLJE: Napustio zgradu u pratnji pripadnika SBPOK i svog advokata! (VIDEO)

Njega je sačekao crni automobil ispred ulaza i odvezao ga

Objavljeno:

Na snimku se vidi kako Velja Nevolja napušta zgradu u pratnji maskiranih pripadnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i advokata Dejana Lazarevića.

Policajci su ga otpratili do koloskog ulaza u dvorište, a Miljković je sa sobom imao i kofer.

Njega je sačekao crni automobil ispred ulaza i odvezao ga.

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, pušten je danas oko 17.30 iz prostorija SBPOK u Makišu. On je pušten posle obavljenog razgovora.

Inače, tokom današnjeg privođenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića na beogradskom aerodromu, privedeno je još pet članova njihovog obezbeđenja koji su se nalazili u džipu sa tablicom na kojoj je pored brojeva bila i oznaka PR - Principi, što je i istoimeni naziv navijačke grupe koju je formirao upravo Belivuk.

Spektakularno privođenje danas je teklo tako što je policija prvobitno krenula da privede Velju Nevolju i Miljkovića, kada su primećena i petorica muškaraca koji su čekali upravo ovu dvojicu. Tada su pripadnici SBPOK priveli i njih.

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, uhapšen je na beogradskom aerodromu zajedno sa Markom Miljkovićem, sa kojim je doputovao iz Crne Gore, gde su prema informacijama bezbednosnih službi te zemlje bili gosti Radoja Zvicera, navodno, jednog od vođa "kavačkog klana".

Belivuk važi za jednog od, kako pišu mediji, najopasnijih ljudi iz našeg podzemlja, više puta je osuđivan i za nasilničko ponašanje, a bio je najbliži saradnik Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je likvidiran u oktobru 2016. godine u blizini Okružnog zatvora nakon što je u društvu Belivuka završio trening u teretani.

Inače, Velja Nevolja je saslušan i u Crnoj Gori nakon što je više osoba uhapšeno zbog planiranja likvidacije Belivuka u Tivtu na aerodromu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.