20 GODINA ZA ČETVOROSTRUKO UBISTVO! Miloš sekirom ubio oca, maćehu i dve sestre, bio je URAČUNLJIV u trenutku čina
Miloš Ilić, Foto: Kurir

jezivo

20 GODINA ZA ČETVOROSTRUKO UBISTVO! Miloš sekirom ubio oca, maćehu i dve sestre, bio je URAČUNLJIV u trenutku čina

Konstatovano je i da je on, u trenutku kada je sekirom ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), trudnu sestru Anu (18) i polusestru Saru (12) bio psihički uračunljiv, navode izvori

Objavljeno:

U Višem sudu u Leskovcu danas je doneta presuda na kaznu zatvora od dvadeset godina za četvorostruko ubistvo koje se u ovom gradu dogodilo 10. maja 2020. godine.

Miloš I. (20) u jedan sat iza ponoći lišio je života članove svoje porodice. I.P. rođenog 1975. godine, maćehu R. D. rođenu 1977. godine, sestru I.A rođenu 2001. godine koja je bila u devetom mesecu trudnoće i sestru R.S. rođenu 2008. godine , čime je izvršio krivično delo teško ubistvo iz člana 114. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Prema tumačenjima izvora sud je ovu kaznu doneo zato što je u trenutku izvršenja krivičnog dela Miloš Ilić (20) iz sela Granice iz okoline Bojnika , bio mlađi punoletnik i da zbog toga, po zakonu, kazna nije mogla biti doživotna robija.

Konstatovano je i da je on, u trenutku kada je sekirom ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), trudnu sestru Anu (18) i polusestru Saru (12) bio psihički uračunljiv, navode izvori .

(Espreso/Jugpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.