DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE U KIKINDI! Žena se popela na stolicu i skočila u smrt, ništa nije slutilo na to
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

tuga

DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE U KIKINDI! Žena se popela na stolicu i skočila u smrt, ništa nije slutilo na to

Rođaci stradale bake došli su Gerontološki centar i u šoku

Objavljeno:

Žena stara 88 godina izvršila je danas u popodnevnim satima samoubistvo skokom sa drugog sprata novog Gerontološkog centra u Kikindi. Uviđaj je u toku, a slučaj je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Korisnica usluga Gerontološkog centra tragično je okončala život oko 12.30 časova, tako što je stala na stolicu koja se nalazi na terasi drugog sprata sobe u kojoj je boravila i skočila.

Hitna pomoć i policija koji su na lice mesta stigli odmah nakon tragedije mogli su samo da konstatuju smrt.

Rođaci stradale bake došli su Gerontološki centar i u šoku. Ne želeći da se medijski eksponiraju, kratko su prokomentarisali da su iznenađeni, jer ništa nije ukazivalo da će baka sebi da oduzme život.

Sestrić stradale starice u pratnji još jedne rođake u neverici i s tugom u glasu je izjavio:

– Baka je bila dve godine korisnica doma i ništa nije slutilo da će da počini samoubistvo. Puno nas je potresla ova tužna vest. Sve se desilo na Veliki je petak, praznik, zaista smo u šoku-rekao je sestrić preminule starice.

Niko od zaposlenih u Gerontološkom centru nije želeo da komentariše tragediju koja je potresla sve radnike. Veliki petak tužan je u novom domu za stare. Kikindski Gerontološki centar jedan je od retkih u Srbiji koji je odoleo koroni, jer niko od korisnika nije bio zaražen.

Posete ovom domu bile su zabranjene godinu i po dana, a stari pod zaštitom od eventualne zaraze. Ipak, rodbini je s vremena na vreme, kada su epidemijske mere dozvoljavale, bila dozvoljena poseta u kratkom vremenskom roku.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.