SNEŽANA DIVAC SE PRVI PUT OGLASILA POVODOM "KANTRIMENA": Nije bilo lako, ali meni je savest čista
Snežana Divac, Foto: Dragana Udovičić

ispovest

SNEŽANA DIVAC SE PRVI PUT OGLASILA POVODOM "KANTRIMENA": Nije bilo lako, ali meni je savest čista

Snežana Divac je u ispovesti za Nedeljnik izjavila da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i da je tad bila u Dominikanskoj Republici

Objavljeno: 11:23h

Supruga Vlada Divca Snežana Divac, koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu koja se dogodila u junu 2014. godine, prvi put se oglasila povodom ovog slučaja. Za pomenutiu nesreću osuđen je vozač "kantrimena" Marko Milićev koji je pre dve godine izašao na slobodu, a u toj nesreći je stradao dvadesetjednogodišnji Luka Jovanović.

Snežana Divac je u ispovesti za Nedeljnik izjavila da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i da je tad bila u Dominikanskoj Republici.

- Pozvala sam Fondaciju i preko nje smo poslali saopštenje da nemam nikakve veze sa nesrećom. I tada počinje ludilo da se dešava. Mene je bio strah da se mom sinu nešto ne desi, on je bio u Beogradu, bojala sam se da ljudi ne misle da smo bliski establišmentu, iako to nikada nije bio slučaj. Onda me je policija pozvala i pitala da li mogu da dođu da vide moja kola. Rekla sam da mogu i oni su videli da su moja kola "mini-moris", a ne "kantrimen". Zahvalili su i izvinili se, mislila sam da je to to - kaže Snežana Divac.

Ona je dalje rekla da je njena šnajderka bila dugogodišnja prijateljica roditelja stradalog Luke Jovanovića, pa su oni na taj način došli do njenog broja telefona.

- Oni su se kod nje raspitivali kako sam se ja ponašala pre i posle njegove pogibije. Zamolili su je ako može da mi da njihov telefon i da bi voleli sa mnom da popričaju, jer mnoge stvari im nisu jasne i više nikome ništa ne veruju. Dala mi je njihov broj telefona i zamolila da se javim - priča ona.

Stupila je u kontakt sa Lukinim roditeljima nakon tri meseca dvoumljenja.

- Meni je bilo glupo da ih pozovem, ali mi je bilo glupo i da se ne javim. Dvoumila sam se šta da radim dosta dugo i to me je opterećivalo tri meseca. Tada sam prelomila da im se javim jer sam razmišljala kako bih se ja osećala da sam u njihovoj situaciji. Došla sam mojim 'minijem' i parkirala ispred frizerskog salona njegove maćehe da bi i svojim očima videla da vozim 'mini-moris". Lukin otac nije došao, maćeha mi je prenela da mu nešto nije bilo dobro.

Kaže da je jedina istina da su kola koja su učestvovala u nesreći nestala i da se ne zna čija su.

- Jedina istina u celoj priči je da su ta kola nestala, da ih kamera nije snimila i da se krije vlasnik tih kola. Zašto i čija su - stvarno ne znam, mogu samo da pretpostavim. Dodaje da joj je savest čista, da je svima oprostila i da želi da živi svoj život.

- Meni je savest čista, a svako će odgovorati za ono što je uradio na neki način. Ja sam odavno svima oprostila, jer ne želim ogorčena da živim ovaj život. Nije bilo lako, ali sam uspela i ponosna na sebe zbog toga.

Podsećamo, Milićev je uhapšen 29. avgusta 2014. godine u Kini i od tog dana mu se računa pritvor, bez obzira na to što je priveden u inostranstvu.

Utvrđeno je da je "kantrimenom" usmrtio Luku, a potom pobegao sa mesta nesreće. Luka se vraćao iz grada sa prijateljima i na mostu im se pokvarila "lada", a kada su izašli da je poguraju u zaustavnu traku, na Luku je naleteo automobil.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.