ZRENJANINSKI MONSTRUM: Uhapšen muškarac jer je bio AGRESIVAN prema podstanaru, a već je jednom osuđivan za UBISTVO
Hapšenje, ilustracija, Foto: Profimedia

tukao ga po glavi i telu

ZRENJANINSKI MONSTRUM: Uhapšen muškarac jer je bio AGRESIVAN prema podstanaru, a već je jednom osuđivan za UBISTVO

G.S. je od polovine maja pa do početka juna svakodnevno zlostavljao i mučio oštećenog

Objavljeno:

U Zrenjaninu je uhapšen G.S. (38) zbog sumnje da je bio nasilan i agresivan prema D.D iz Zrenjanina, koji je stanovao kod njega u stanu.

Kako je saopštio osnovni javni tužilac, oštećeni se plašio da osumnjičenog prijavi policiji jer je ovaj "fizički snažniji od njega", a znao je i da je G.S izdržavao kaznu zatvora zbog ubistva.

G.S. je od polovine maja pa do početka juna svakodnevno zlostavljao i mučio oštećenog, tako što ga je tukao po glavi i telu, a jednog dana uzeo je nož i njime ubo oštećenog u nogu. Kada je oštećeni rekao da ne može da izdrži bolove i da mora da ide u ambulantu na pregled, G.S. je pretio da će ga ubiti ukoliko ga bude prijavio policiji, kao i da ukoliko zbog njega bude išao u zatvor, da će oštećeni biti mrtav kada on izađe iz zatvora.

D.D. je plašeći se za svoju bezbednost u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prvo prijavio da je otet i tučen od strane nepoznatih lica.

G.S. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, krivično delo teška telesna povreda i krivično delo zlostavljanje i mučenje. Njemu je posle saslušanja pred Osnovnim javnim tužiocem u Zrenjaninu, određen pritvor u trajanju do 30 dana.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.