Uspešna akcija: 21 migrant iz Sirije bez dokumenata pronađen u Zrenjaninu!
Foto: Marina Lopičić

LANAC KRIJUMČARENJA

Uspešna akcija: 21 migrant iz Sirije bez dokumenata pronađen u Zrenjaninu!

U jednom autobusu u Zrenjaninu policija je pronašla 21 državljana Avganistana i Sirije bez dokumenata, saopšteno je danas iz MUP-a
Objavljeno:

Za 15 njih, kako je navedeno, izdate su potvrde o izraženoj nameri za azil i upućeni su u Centar za Azil u Krnjači, dok je za šest državljana Avganistana doneto rešenje o otkazu boravka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Takođe, na graničnom prelazu Batrovci carinici su u saradnji sa policijom sprečili pokušaj sedam ilegalnih migranata da sakriveni u tovarima kamiona uđu na teritoriju EU.

- Najpre su rano ujutru, oko 5 sati, u tovarnom prostoru kamiona grčkih registarskih oznaka pronađena četiri sakrivena muškarca. Kamion je bio na putu ka Nemačkoj, natovaren tekstilnom robom. Ispostavilo se da se radi o četiri Avganistanca. Oni su carinsko uže izvukli iz metalnog završetka i po ulasku u kamion vratili metalni deo, tako da je izgledalo da carinsko obeležje nije oštećeno. Još trojica muškaraca iz Avganistana pronađeni su oko 8 sati u prikolici makedonskog kamiona koji je isto išao ka Nemačkoj - saopštila je Uprava carina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.