Srbijo, šta je ovo? 5 godina silovao pastorku, a majka joj rekla da izmišlja i ćutala!?
Foto: Stock

strašno!

Srbijo, šta je ovo? 5 godina silovao pastorku, a majka joj rekla da izmišlja i ćutala!?

Dva pedofila uhapšena su istog dana u dve odvojene policijske akcije! U oba slučaja žrtve su bile devojčice od 14 godina!
Objavljeno:

Inspektori u Jagodini proteklog vikenda priveli su Vladana Zdravkovića (44) zbog sumnje da je pet godina silovao svoju pastorku! Istovremeno, policajci u Kruševcu su stavili lisice na ruke Ivici Milenkoviću (47), koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao devojčicu iz svog bliskog okruženja!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U selu Bokovac kod Jagodine policajci su posle dugotrajnog i opsežnog rada uhapsili Vladana Zdravkovića posle prijave da je u proteklih pet godina svoju pastorku M. S. (14) prisiljavao na seksualne odnose.

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je S. K. (33) zbog trgovine ljudima. Ovaj Mitrovčanin se tereti da je pre više od mesec dana vrbovao devojku (18), predstavljao je kao svoju, a zatim ju je uz pretnje i zloupotrebom teških prilika u kojima se nalazila primoravao na prostituciju. Osumnjičeni joj nije dozvoljavao da se vrati kući ili da se bilo kome obrati za pomoć, a uzimao je sav njen novac. Kako saznajemo, S. K. je uhapšen u Ljuboviji, gde je zatečen u provali, i nakon toga je sproveden policiji u Sremskoj Mitrovici, gde mu je određen pritvor u trajanju od 24 sata, a nesrećna devojka je smeštena u Sigurnu kuću.Z. Č.

Kako Alo saznaje, policija je dobila prijavu da je Zdravković zlostavljao pastorku najverovatnije uz prećutno odobrenje svoje nevenčane supruge!

- Devojčici se prvi put uvukao u krevet kada je imala samo devet godina! Uspeo je da je privoli na seks i posle toga je nije ostavljao na miru.

Davao joj je sitne poklone i obasipao je pažnjom, a onda sprovodio svoje prljave planove. Kada je počela da se protivi njegovim zahtevima, uzvratio joj je pretnjama.

foto: Shutterstock

Bio je izričit da nikome ne sme da priča šta se događa između njih. Odlučila je da se požali majci, ali je dobila grdnju „da ne izmišlja“, zbog čega je bila uverena da majka neće da mu se suprotstavi da ga ne bi izgubila ili da to ne sme da učini iz straha - navodi izvog blizak istrazi.

Dete je prvi put progovorila o noćnoj mori koja je trajala pet godina tek nedavno, kada je pokrenuta kampanja protiv pedofila i žrtvama javno upućen poziv da prijave zlostavljanje.

Gotovo istovremeno kada je M. S. progovorila šta je preživela za pet godina pakla, policiji se obratila i M. A. iz Kruševca.

- Devojčica se ispričala da je Milenković pipka po telu i da je primorava da ga oralno zadovoljava. Posle provere njene prijave, policajcima nije bilo teško da ga uhapse - kaže naš sagovornik.

Obojica pedofila će posle isteka policijskog pritvora od 48 sati biti privedeni nadležnom tužiocu na saslušanje.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.