POZNAT UZROK SMRTI PRIVREDNIKA KOJI JE STRADAO NA MAGISTRALI: "Voleo je da prošeta do kuće"
Ilustracija, Foto: Printscreen/TVPink

tragedija

POZNAT UZROK SMRTI PRIVREDNIKA KOJI JE STRADAO NA MAGISTRALI: "Voleo je da prošeta do kuće"

Nastradao je u momentu kada je prelazio magistralu sinoć oko 21 sat

Objavljeno:

Pešak koji je sinoć nastradao na magistrali Užice – Zlatibor, na Beloj zemlji, kada je prelazio put jeste poznati užički privrednik Milorad Špijunović (67), vlasnik privatnog preduzeća za proizvodnju fleksibilne ambalaže “Belplast”.

U Užicu je ova vest primljena sa velikom tugom. Prepričava se da je Špijunović u momentu nesreće imao slušalice u ušima, sa kojima su ga viđali i prethodnih dana. Meštani kažu da je voleo da prošeta do kuće, koja je udaljena oko kilometar.

Ovaj poznati užički privrednik rodom je iz Mokre gore i bio je poznati ugostiteljski radnik, koji je dugi niz godina radio u užičkom restoranu “Bagrem”. Zatim je početkom devedestih otvorio zanatsku radnju, koja se kasnije razvila u veliko preduzeće sa izvozom od 30 posto na evropsko tržište. Bio je i predsednik Odbora za izgradnju crkve na Beloj zemlji.

Nastradao je u momentu kada je prelazio magistralu sinoć oko 21 sat. U tom trenutku je iz pravca Zlatibora, nedaleko do njegovog preduzeća, naletelo vozilo kojim je upravljala žena iz Užica. Oborila ga je na asfalt, ali nakon nekoliko trenutaka naišlo je drugo vozilo iz pravca Zlatibor kojim je upravljao vozač iz Čačka i telo koje je bilo već na putu pregazio.

Kada je došla hitna pomoć Špijunović je davao znake života, ali je ubrzo preminuo.

Bonus video:

02:29

Hasan Dudic o Tomi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.