DA LI STE VIDELI OVOG NIŠLIJU? Izašao iz kuće da zameni sijalicu i NESTAO pre 10 dana!
Foto: Privatna arhiva

Apel za pomoć

DA LI STE VIDELI OVOG NIŠLIJU? Izašao iz kuće da zameni sijalicu i NESTAO pre 10 dana!

Zoran je na sebi imao plavu jaknu, belu duksericu sa kapuljačom i teget trenerice sa štraftama a na nogama crne patike. U džepu su mu bila samo lična dokumenta i ključ od stana
Objavljeno: 11:11h

Zoran Dimitrijević (41) iz Niša nestao je 24. oktobra nakon što je na kratko izašao iz stana roditelja svoje nevenčane supruge Biljane Đurđanović (42).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od tada mu je telefon nedostupan a od njega nema ni traga ni glasa. Nestanak je prijavljen policiji koja radi na slučaju.

- Bili smo kod mojih roditelja u stanu u ulici Branka Krsmanovića. Oko 20.30 časova pozvao ga je moj brat da dođe do njega da mu zameni sijalicu. Rekao je ide na krartko, popiće kafu i dolazi natrag. Međutim, kod mog brata nikada nije stigao. Zvala sam ga nedugo nakon toga dva puta na mobilni, telefon je odzvonio do kraja i od tada je nedostupan - priča Biljana zabrinutim glasom.

Zoran je na sebi imao plavu jaknu, belu duksericu sa kapuljačom i teget trenerice sa štraftama a na nogama crne patike. U džepu su mu bila samo lična dokumenta i ključ od stana.

Ljiljana je zabrinuta da se Zoranu nešto nije dogodilo, ali ne gubi nadu da je živ.

- Nezaposleni smo oboje, živeli smo u stanu njegovih roditelja, a on je primao socijalnu pomoć. Dosta smo se svađali u poslednje vreme jer živimo četiri godine zajedno, a nismo se venčali. I tog dana je bilo rasprave, ali nije to bila ozbiljna svađa da nismo razgovarali posle toga. Pričali smo normalno. Prvo sam mislila da je to razlog, a kako vreme prolazi, svašta mi pada na pamet. Strahujem da mu se nešto nije desilo - poverava se Biljana.

Ona kaže da je Zoran povremeno svirao klavijature na veseljima i da, koliko zna, nikome ništa ne duguje.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.