Otac ubijenog Luke Jovanovića: Otkriću sve o „kantrimenu“ posle današnje presude!

Bojan Jovanović upozorava!

Otac ubijenog Luke Jovanovića: Otkriću sve o „kantrimenu“ posle današnje presude!

- Imam saznanja o „kantrimenu“, ali sačekaću odluku suda i zvaničnu informaciju iz policije u vezi sa potragom za tim vozilom. Meni „kantrimen“ odavno nije misterija, jasna mi je pozadina svega, ali sačekajmo - ističe otac nastradalog Luke
Objavljeno: 08:08h

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića, navodi da bi voleo da kazna čoveku koji je usmrtio njegovog sina posluži za nauk svim vozačima da nikada ne beže sa lica mesta posle izazivanja saobraćajne nesreće. - Posebno mi je teško pala završna reč: potpuno me je iscrplo. Voleo bih da konačno neko za ovako teško delo dobije više od tri godine! - kaže Jovanović. Njemu, kako kaže, broj godina koje bi optuženi mogao provesti u zatvoru ne znači mnogo. Tužilaštvo predlaže kaznu za Milićeva od 10 godina zatvora. Proces protiv Milićeva bio je propraćen brojnim peripetijama, koje su počele još njegovim bekstvom, odnosno hapšenjem i izručenjem iz Kine, gde se krio. Najveća misterija, ipak, ostaje sudbina „kantrimena“, vozila kojim je Milićev usmrtio Luku. Ni policija ni tužilaštvo ni svedoci na suđenju nisu otkrili gde se nalazi ovo vozilo.

- Imam saznanja o „kantrimenu“, ali sačekaću odluku suda i zvaničnu informaciju iz policije u vezi sa potragom za tim vozilom. Meni „kantrimen“ odavno nije misterija, jasna mi je pozadina svega, ali sačekajmo - rekao je Jovanović u razgovoru za „Blic“. Osim Milićeva, koji se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, optuženi su i Bratislav Vesović i Saša Janković. Očekuje se da će im prvostepena presuda biti danas izrečena. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.