PRATILA JE PSIHIČKI OBOLELA OSOBA: Ženi Andrije Draškovića pretila klanjem!
Foto: Damir Dervišagić

NEDELJAMA U STRAHU

PRATILA JE PSIHIČKI OBOLELA OSOBA: Ženi Andrije Draškovića pretila klanjem!

Manekenaka se uverila da je postala njena glavna meta samo zato što je Draškovićeva supruga
Objavljeno: 22:23h

Tamara Drašković, supruga kontroverznog biznismena Andrije Draškovića (52), uverila se na svojoj koži da brak sa „visokorizičnim” muškarcem može da je košta života kada joj je psihički obolela Beograđanka (ime poznato redakciji) javno upućivala pretnje da će je preklati i ubiti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako „Alo!” saznaje, Draškovićeva supruga Tamara, ćerka ubijenog biznismena Miše Nikšića, nedeljama je bila u strahu od ove žene i na kraju je odlučila da je prijavi policiji.

TO RADE BOLESNI UMOVI: Jeleni Karleuši smeštaju ubistvo Slavka Ćuruvije?!? (FOTO)

- Tamara se prvo poverila suprugu, a potom se obratila i policiji. Poverila se da joj je nepoznata žena napravila pakao od života. Ubrzo posle njene prijave žena je identifikovana i uhapšena. Ispostavilo se da su Tamarine tvrdnje tačne, ali uhapšena žena još nije procesuirana, jer je zbog lošeg psihičkog stanja hitno hospitalizovana - navodi izvor blizak istrazi.

Manekenaka se uverila da je postala njena glavna meta samo zato što je Draškovićeva supruga.

foto: Damir Dervišagić

- Tamaru je sačekivala ispred porodične kuće, a onda je vređala, nazivala pogrdnim imenima i upućivala joj pretnje. Bilo je očigledno da je pre progona pomno pratila manekenku, jer je znala kuda se kreće i sačekivala ju je na lokacijama na kojima se najmanje nadala. Znala je da je sačeka posle poslovnih sastanaka, posete prijateljici ili ručka u poznatom beogradskom restoranu. Poručivala joj je: „Ku..., srediću te! Patićeš kao i ja! Uništiću ti život, kao što si ti moj!” - navodi naš sagovornik i dodaje da je Tamarino ignorisanje u njoj podsticalo dodatnu srdžbu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.