TRUDNOJ UČITELJICI ZARIO NOŽ U VRAT: Detalji zločina koji je užasnuo Srbiju!

pretio joj, pa je ubio

TRUDNOJ UČITELJICI ZARIO NOŽ U VRAT: Detalji zločina koji je užasnuo Srbiju!

- Zagrlila me je. Rekla mi je kako me voli, kako voli našu bebu. Rukom je pomazila stomak. To je poslednja slika koje se sećam - priča izabranik ubijene Brankice Tošić
Objavljeno: 12:28h

Učitejica Brankica Tošić, koju je u školi ubio bivši muž, naočigled kolega i dece, bila je u drugom stanju sa novim izabranikom, Draganom Ivanovićem. - Bila je trudna dva meseca. Vladica je sigurno saznao za to. Zato ju je i ubio. Nožem u vrat, zatim u stomak. Ubio je sve moje… - kaže Ivanović.

trudnica
- Policija me je zvala u petak. Tako sam čuo da je mrtva. Dan pre toga smo svi bili u policiji jer je Vladica iscenirao da je prethodnu noć neko pucao u njegovom dvorištu. Našao je i čauru. Priveli su mene, Brankicu i njegovog sina Marka - objašnjava on. - Vladici su uzeli oružje koje je imao u kući, ali nijedno nije odgovaralo čauri. Onda se Brankica setila da su u kući imali tri pištolja, koje su im komšije ostavile na čuvanje. I čaura je odgovarala jednom pištolju. Tada je Vladica i priznao da je pucao, da me je lažno optužio.
- I nas su pustili. Ali, pustili su i njega. To veče sam rekao inspektoru da će Vladica ubiti Brankicu za dan-dva. Ali, inspektor mi je rekao: "Neće, on je miran čovek". Ivanović kaže da je kod Brankice prenoćio poslednji put noć pre ubistva. ZARIO UČITELJICI NOŽ U VRAT PRED ĐACIMA: Srbija ne pamti ovakav zločin!
- Izašla je da me isprati. Zagrlila me je. Rekla mi je kako me voli, kako voli našu bebu. Rukom je pomazila stomak. To je poslednja slika koje se sećam - priča Ivanović. Sin ubijene Brankice kaže Marko kaže da je njegov otac godinama maltretirao majku i pretio da će ih oboje ubiti. - Otac nam je pretio da će nas sve pobiti. Živeli smo u strahu, a mnogo puta sam branio majku od njega dok ju je tukao - kaže sin nastradale žene. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic, Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.