ŠIPKOM RAZVALIO ŠEFU GLAVU JER JE DOBIO OTKAZ: Jeziva scena u Nišu!
Foto: Dado Đilas

bez milosti!

ŠIPKOM RAZVALIO ŠEFU GLAVU JER JE DOBIO OTKAZ: Jeziva scena u Nišu!

Nišlija S.Z. (49) uhapšen je i pritvoren zbog sumnje da je metalnom šipkom poslovođi S.C. (71) naneo teške povrede glave
Objavljeno: 21:28h

Incident se zbdogodio io još 14. novembra u prodavnici za trgovinu elektro-robom u Ulici Dimitrija Tucovića u Nišu nakon čega je S.Z. priveden a protiv njega je pokrenut postupak zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema nezvaničnim informacijama, motiv obračuna je radno angažovanje. Naime, S.Z. je bio angažovan privremeno u toj firmi ali je želeo je da nastavi da radi. Kada je čuo od nadređenih da to nije moguće, on je uzeo šipku i poslovođu s leđa dva puta udario u glavu. Alarmirane su policija i hitna pomoć, koja je povređenog čoveka transportovala u Klinički centar u Nišu.

JEZA: Pronađeno telo muškarca na Pančevačkom putu!

Pregled na Klinici za neurohirurgiju potvrdio je da ima prelom lobanje koji prati i nagnječenje mozga, što su teške telesne povrede.

Posle privođenja S.Z. je najpre zadržan do 48 časova, a potom je priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje zbog sumnje da je počinio pokušaj ubistva. Sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio mu je pritvor do 30 dana.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.