Svi detalji ubistva na BADNJE VEČE kod Svilanca! Trenutka ubistva je nejasan, Todorović pre zločina SNIMAO Tatjanu
Dragan, Foto: Printscreen/facebook

strašno

Svi detalji ubistva na BADNJE VEČE kod Svilanca! Trenutka ubistva je nejasan, Todorović pre zločina SNIMAO Tatjanu

Bilo je mogao je jendostavnije da ispali sebi metak u glavu i završi, a ne da se bode i fingira samobistvo

Objavljeno:

Dragan Todorović (68) zvani Šine ili Baja iz Kušeljeva kod Svilajnca posle ubistva svoje vanbračne supruge Tatjane P. (61) pokušao je da se ubije ,a je posle ukazane pomoći u Ćupriji prebačen je u Klinički centar Kragujevac.

Zvanično, Todorović je određen privor pošto je po sopstvenom priznanju ubio nevenčanu suprugu Tatjanu, ali je zbog zdrastvenog stanja, hospitalizovan uz zatvorsku stražu. Više javno tužilaštvo u Jagodini naložilo je istragu, obdukciju tela nesrećne žene i ekspertizu lovačke puške iz koje je Todorović na Badnje veče oko 22,00 časa ubio svoju partnerku.

Trenutno u interesu istrage se ne saopštavaju detalji ubistva osim da je Todorović priznao zločin ali je nezvanično procurela informacija da je porodična tragedija snimljena mobilnim telefonom.

- Slučajno ili namerno Todorović je mobilnim snimio pripremu Badnje večeri sa Tatjanom. Pripremli su večeru, pekli prase, smejali se, veselili, on je grlio Tatjanu i ljubio joj ruku. Našlo se tu i nešto neuobičajeno jer su za večeru kuvali i pili rakiju, a poznato je da Todorović nije pio 20 godina, tačnije od kada je pijan kolima naleteo na jednog čoveka i usmrtio ga.

Dragan
foto: Printscreen/facebook

Sam trenutka ubistva je nejasan ili je Todorović tako režirao zločin. Neposredno posle ubistva rekao je komšiji da je ,,Završio sa Tatjanom i da je ubio,, očekujemo da kada se oporavi objasni šta se desilo, kaže izvor blizak istrazi.

- Todorović je bio jako posesivan i kada ga je Tatjana, koju je doveo posle smrti prve supruge Zorice pre dve godine, napustila pre nekoliko meseci bio je jako nervozan i pokušavao je na svaki način da ipak održi kontakt s njom. Tatjana je otišla i zaposlila se u Beogradu gde je on često odlazio i svakodnevno je zvao telefonom. Korak po korak Todorović je uspeo da Tatjanu vrati u selo, ali očito ona nije pristajala da tu ostane zauvek, kaže jedan komšija koji je video snimke na telefonu i dodao:

- Naravno, da se to nije uklapalo u njegove planove pa je režirao krvoproliće na Badnje veče. Snimio je kako je sve u najboljem redu, kako piju kuvanu rakiju, najverovatnije kako bi pijanstvom opravdao povlačenje oroza. Priča se da je bio povučen ali i lukav. Tužakao se sa komšijama, nekima i pretio. Kada ga je Tatjna odbila bio je nasilan. Ona je shvatila da je u opasnosti i da će da je ubiti jer ne može da se pomiri da bude s drugim, pa je pozvala telefonom komšije, ćerku i policiju.

Na mesto zločina prvi je stigao njegov rođak iz komšiluka kome je reako da ne može da živi bez Tatjane i da će se ubiti, ali to nije učinio iako je imao lovačku pušku u rukama. Kada je rođak otišao da telefonira on se sakrio u garaži i kada je stigla naoružana policija i pozvala ga na predaju nekoliko puta se ubo nožem što je izgleda bilo takođe bilo deo režije njegovog zločina.

Bilo je mogao je jendostavnije da ispali sebi metak u glavu i završi, a ne da se bode i fingira samobistvo.

- Šta je istina u svemu utvrdiće zvanična istraga koja je u toku.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.