VEŠTAČENJE DŽONIĆEVOG TELEFONA DONOSI NOVI EPILOG ZLOČINA: Ključni dokaz svirepog ubistva porodice Đokić!
Goran Džonić, Foto: Facebook printscreen

ISTRAGA I DALJE TRAJE

VEŠTAČENJE DŽONIĆEVOG TELEFONA DONOSI NOVI EPILOG ZLOČINA: Ključni dokaz svirepog ubistva porodice Đokić!

Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra prošle godine u aleksinačkom selu Moravac

Objavljeno:

Uprkos svim prikupljenim dokazima Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, negira krivicu za ovaj svirepi zločin.

Uglješa Grgur, privatni detektiv, komentarišući ovaj zločin na Kurir televiziji rekao je da veruje u brzi epilog ovog zločina.

- Nova veštačenja koja su pristigla u tužilaštvo govore da je Džonić sam izvršilac i da je takođe sam isplanirao zločin. Samo mi nije jasno zašto tužioci drže braću Milošević i sinove Džonića u pritvoru. Verovatno čekaju dok sve ispitaju. Sad su izveštačeni telefoni i nisu imali nikakvog kontakta sa Džonićem. Takođe je i Džonićev telefon izveštačen pa je što se toga tiče sigurno. Sve je jasno. Tužilac samo želi da bude milion i jedan posto siguran da je Džonić počinilac i da može da podigne optužnice - rekao je privatni detektiv u jutarnjem programu Kurir televizije.

1 / 4 Foto: DRAGAN ILIĆ

Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra prošle godine u aleksinačkom selu Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra, a tri nedelje nakon zločina uhapšen je Goranov brat od strica, bivši vatrogasac Goran Džonić.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.