DŽONIĆI I BRAĆA JOJKE STIGLI U TUŽILAŠTVO: Osumnjičeni za ubistvo Đokića danas ostavljaju pismene izjave!
Ubijena porodica Đokić, Foto: KURIR/MARKO SMILJKOVIĆ/D.ILIĆ

UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ

DŽONIĆI I BRAĆA JOJKE STIGLI U TUŽILAŠTVO: Osumnjičeni za ubistvo Đokića danas ostavljaju pismene izjave!

Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje

Objavljeno:

Goran Džonić, njegovi sinovi Stefan i Milan kao i komšije Aleksandar i Kostadin Milošević poznatiji kao Jojke stigli su u Tužilaštvo kako bi ostavili potpis odnosno pismene izjave za grafološko veštačenje.

- Danas su uzeti rukopisi svi okrivljenih. U spisima predmeta se nalaze određeni rukopisi odnosno beleške, koji treba da se uporede sa rukopisima okrivljenih. Mislim da smo pri kraju istrage, očekujem još da stignu jedno ili dva veštačenja, i da Tužilaštvo konačno odluči šta će dalje da radi u ovom postupku. Danas je Kostadinu Miloševiću rođendan i očekuje porodicu u poseti, nadamo se da će uskoro biti kući i proslaviti onako kako je i red- rekao je advokat Mladen Magdelinić.

Podsetimo, Goran Džonić, osumnjičen je za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Bonus video:

00:58

OTAC MAJKA I DETE USRED NOĆI U KOTEŽU IZBACILI IZ GEPEKA DŽAK! U njemu su bila ŽIVA BIĆA

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.