FILIP GAVRANOVIĆ NEGIRAO UBISTVO PEKARA NIKOLE OSTOJIĆA: Evo kako se branio na sudu!
Ubijeni Gavranović i osumnjičeni Ostojić, Foto: Filip Plavčić, Vladimir Sporčić, Kurir

svirep zločin

FILIP GAVRANOVIĆ NEGIRAO UBISTVO PEKARA NIKOLE OSTOJIĆA: Evo kako se branio na sudu!

Navodni motiv za svirepo ubistvo, a potom i prikrivanje istog bili su Gavranovićevi dugovi, odnosno koristoljublje koje on i dalje negira

Objavljeno:

"Priznajem odgovornost da sam učestvovao u tom nesrećnom događaju, ali se ne slažem sa razlozima i motivima koji su navedeni od strane Tužilaštva".

Ovako je na ponovljenom suđenju u višem sudu u Beogradu danas započeo odbranu staklorezac Filip Gavranović, koji je prvostepenom presudom bio osuđen na 30 godina robije, zbog ubistva Nikole Ostojića u novembru 2017. godine, a koji mu je bio komšija u Resavskoj ulici gde je imao pekaru.

Nikola Ostojić i Filip Gavranović
Nikola Ostojić i Filip Gavranovićfoto: Facebook

Navodni motiv za svirepo ubistvo, a potom i prikrivanje istog bili su Gavranovićevi dugovi, odnosno koristoljublje koje on i dalje negira.

- Izražavam najdublje saučešće porodici, i kajanje zbog onoga što sam uradio. Bio sam ponižavan, vređan i onda napadnut, pa sam se samo branio od čoveka koji je bio mnogo jači od mene. Te večeri branio sam svoj život i nema govora da sam bilo šta loše uradio iz drugih razloga. Da mogu da vratim vreme sada bih trpeo sve uvrede, batine, ne bih se branio i Nikola bi bio živ - rekao je Gavranović pred sudom.

1 / 6 Foto: Facebook printscreen/Gavranovic Filip

Bonus video:

00:15

Kafić posle pucnjave u Obrenovcu

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.