VUČIĆ POTPISAO NAREDBU: Vojska stavljena u najviši nivo borbene gotovosti, oglasile se SIRENE ZA UZBUNU NA KOSOVU
Sirene na Kosovu, Foto: Printscreen/Youtube/Kosovo online

BITNO!

VUČIĆ POTPISAO NAREDBU: Vojska stavljena u najviši nivo borbene gotovosti, oglasile se SIRENE ZA UZBUNU NA KOSOVU

Pripadnici takozvane kosovske policije orkužili su zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, a oglasile su se i sirene za uzbunu

Objavljeno: 16:24h

Pripadnici takozvane kosovske policije okružili su danas zgrade opština Zubin Potok, Leposavić i Zvečan, a oglasile su se i sirene za uzbunu. Sirene su se takođe oglasile i u Severnoj Mitrovici.

Na licu mesta prisutna su i oklopna vozila, kao i vozilo za razbijanje barikada u Zvečanu. Okupili su se Srbi ispred zgrade opštine Zvečan, ali su pripadnici takozvane kosovske policije koristili suzavce i šok bombe da bi rasterali okupljene.

Prema informacijama "RTS-a", pripadnici takozvane kosovske policije nameravaju da na zgradu opštine u kojoj je i Privremeni opštinski organ Vlade Srbiju "istaknu zastavu koja simbolizuje državnost na Kosovu".

Predsednik Srbije i vrhovni komandant naših oružanih snaga Aleksandar Vučić potpisao je naredbu o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo, i naredio im hitan pokret u pravcu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom.

Bonus video:

02:09

KOSOVO I METOHIJA

(Espreso/ Kosovo Online/ RTS/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.