KOSOVSKI POLICAJCI KOJIMA JE UKINUT PRITVOR PREŠLI MERDARE!
Administrativni prelaz Merdare, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NAKON ODLUKE SUDA

KOSOVSKI POLICAJCI KOJIMA JE UKINUT PRITVOR PREŠLI MERDARE!

Viši sud u Kraljevu danas je saopštio da nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu protiv osumnjičenih lica B.S., R.Z. i Š.M

Objavljeno:

Trojica kosovskih policajaca protiv kojih je danas pretpretresno veće Višeg suda u Kraljevu potvrdilo optužnicu i ukinulo pritvor prešli su administrativni prelaz Merdare.

Policajci Rifat Z, Bećir S. i Mustafa Š. uhapšeni su 14. juna na teritoriji centralne Srbije, a oni su se danas pojavili pred sudom u Kraljevu.

Viši sud u Kraljevu danas je saopštio da nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu protiv osumnjičenih lica B.S., R.Z. i Š.M. zbog po jednog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. st. 4. u vezi st. 2 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, vanpretresno veće Višeg suda u Kraljevu je potvrdilo optužnicu protiv navedenih okrivljenih i donelo rešenje kojim je okrivljenima ukinut pritvor.

(Espreso/ Kosovo Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.